Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Cześć Mirki, przez tą kwarantannę zacząłem więcej rozmyślać o swoim związku. Sytuacja jest taka że jesteśmy ze sobą pół roku, widywaliśmy się prawie codziennie teraz dzieli nas 300km, pewnie się nie zobaczymy dopuki sytuacja z koronawirusem się nie uspokoi. Tuż przed pandemią zapowiadało się na nasze pierwsze seksy, bo jak dotąd to sobie tylko manualnie nawzajem dobrze robiliśmy. Myślę że po epidemii jak się już spotkamy ten temat powróci. I tu jest problem, na samym początku spotykania się, ściemniłem jej, że przed nią zamoczyłem w dwóch innych, a tak na serio prawik here. Ona jest dziewicą, oboje mamy po 20 parę lat. No i szczerzę mówiąc zaczyna mi to przeszkadzać, że ją okłamuje, moja przeszłość seksualna to nie jest częsty temat, ale historyjki zmyśliłem dobrze i ona w nie wierzy, w sensie, już mocno zabrnąłem z tym kłamstwem. Mam ochotę jej powiedzieć, ale się boję jak ona to odbierze, czy nawet się przez to nie rozstaniemy. Ogólnie mam wrażenie, że jej to nie przeszkadza, a nawet momentami podoba gdy czasami jakoś zalotnie rzuci coś w stylu, że ona taka niedoświadczona to będę musiał jej tłumaczyć i w ogule. Kocham ją, z tego co ona mi mówi i ja widzę to ona mnie też. Zastanawiam się jak i kiedy jej to powiedzieć czy może dalej budować ten związek na takim kłamstwie? Poradźcie
#zwiazki #milosc #pytanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
  • 8
qwerty: Przyznaj się jak najszybciej tylko powiedz to delikatnie i spróbuj chociaż wytłumaczyć dlaczego zrobiłeś tak a nie inaczej. Kłamstwo to nadal kłamstwo ale może będzie w stanie zrozumieć i ci wybaczy. Swoją drogą nie wiem skąd się wzięło to dziwne przeświadczenie, że skoro dziewczyna dziewica to by chciała mieć pierwszy raz z kimś doświadczonym, zdecydowana większość woli zacząć z kimś tak samo nieporadnym w tych kwestiach.

Zaakceptował: LeVentLeCri