Aktywne Wpisy
wykop +12
Halo, halo Wykopowicze, aplikacje androidowe zaktualizowane? \ (•◡•) /
W sklepie pojawiła się kolejna wersja aplikacji - Android 5.0.9. A w nim między innymi:
- zmieniliśmy umiejscowienie przycisku dodawania treści (+);
- dodaliśmy dodawanie wpisów z poziomu tagu;
- poprawiliśmy dodawanie znalezisk, między innymi możliwość dodawania własnej miniatury;
- odblokowaliśmy możliwość cofnięcia przyznanego plusa do wpisów;
- wprowadziliśmy poprawki związane z +18 i ładowaniem treści;
- i wiele
W sklepie pojawiła się kolejna wersja aplikacji - Android 5.0.9. A w nim między innymi:
- zmieniliśmy umiejscowienie przycisku dodawania treści (+);
- dodaliśmy dodawanie wpisów z poziomu tagu;
- poprawiliśmy dodawanie znalezisk, między innymi możliwość dodawania własnej miniatury;
- odblokowaliśmy możliwość cofnięcia przyznanego plusa do wpisów;
- wprowadziliśmy poprawki związane z +18 i ładowaniem treści;
- i wiele
bibr +401
No dobra #gpuacl , wystarczy.
2.5 roku spisywania cen używanych kart graficznych. Można powiedzieć że w końcu jest w miarę stabilnie na rynku. Dlatego też kończę działalność.
Bardzo dziękuje za wszystkie plusy i miłe słowa. Od 1 wpisu rozrosło się to niesamowicie szybko. Prawie 1k obserwujących tag i ponad 1k wołanych co wpis.
Specjalne dzięki dla @majk3l oraz @Szala za dane szanse na szerzenie słowa o tym tagu.
Tak w cyfrach
211
2.5 roku spisywania cen używanych kart graficznych. Można powiedzieć że w końcu jest w miarę stabilnie na rynku. Dlatego też kończę działalność.
Bardzo dziękuje za wszystkie plusy i miłe słowa. Od 1 wpisu rozrosło się to niesamowicie szybko. Prawie 1k obserwujących tag i ponad 1k wołanych co wpis.
Specjalne dzięki dla @majk3l oraz @Szala za dane szanse na szerzenie słowa o tym tagu.
Tak w cyfrach
211
Dzisiejsza lekcja angielskiego dla klasy 4. ;)
#tvp #nauczyciele #heheszki
Żeby było smieszniej,typa uczyła angielskiego dzieci w podstawówce na jakiejś wsi
Might w terazniejszym pasuje do czegos co jest malo prawdopodobne, cos w stylu "I might learn english some day, but I don't think I will", moze babka w ten sposob chciala zasmieszkowac z producentow ;f
co do przykładu z may as well/might as well
Zresztą gb/US raczej w ogóle nie używają takiej konstrukcji
Great w tym zdaniu brzmi w #!$%@? nienaturalnie. A używanie might w 4 klasie to ogólnie nienajlepszy pomysl imo
PS. Nie jestem i nigdy nie byłem nauczycielem, ot takie przemyślenia z dupy
Taka niestety rzeczywistość
I may go out tomorrow - mogę wyjść jutro (ale nie muszę, średnie prawdopodobieństwo, jeszcze nie zdecydowałem)
I might go out tomorrow - mogę wyjść jutro (ale to mało prawdopodobne, jednak możliwe)
więc w present simple w uproszczeniu - CAN>COULD>MAY>MIGHT
oczywiście jest jeszcze wiele innych czynników (np can jako potrafić, may jako bardzo oficjalny modal, głównie w pytaniach,
Komentarz usunięty przez autora
@ArchDelux: "nie brak opinii, że obywatele chwalą sobie TVlekcje" #pdk :)
[od 16:00 do 17:10 minuty materiału]
Komentarz usunięty przez autora
1. LERNING.
2. Spacje przed znakami interpunkcyjnymi.
3. To zdanie jest bez sensu. Powinno być can (przynajmniej to by najbardziej pasowało) i fun. Swoją drogą, niezłe pranie mózgu, jeśli uczniowie mają to powtarzać na początku każdej lekcji.
4. Ona trzymała "pająka" do góry nogami i się nie zorientowała XD
5. Zapytała, jakiego koloru jest wąż. "Yellow? Red? You ('re?) RIGHT. Snake is green" XD
6. 04:07