Aktywne Wpisy

mlody_czyzyk23 +220
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mam stronę app/{id}
W treści tej strony jest przełączana tabela, gdzie jest wykres, notatki itp dla tego id. Po przełączaniu przechodzę odpowiednio na stronę app/{id}/charts app/{id}/notes.Taka substrona.
W głównym komponencie tej strony mam ściąganie danych na podstawie id. I tutaj pojawia się problem, że każde przejście do subtrony powoduje jej przeładowanie i te dane zaciągane są na nowo. State tutaj nie działa bo strona jest przebudowywana na nowo. Czy jest jakiś inny sposób? Mogę tutaj użyć ref aby zapamiętać id i użyć to jako arguemntu w useEffect aby nie zaciągał jeszcze raz?
#webdev #javascript #react #reactjs