Aktywne Wpisy

Julxe +19
Doprowadza mnie do szału to jak polackie społeczeństwo traktuje Ukraińców.
Na wykopie Ukraińcy są wyśmiewani.
Na mojej grupie osiedlowej pojawiają się negatywne wpisy w stosunku do Ukraińców.
Na facebooku wszyscy klaszczą uszami że dobrze że kierowcy blokują granice.
Patrzę i niedowierzam co się dzieje z tym społeczeństwem, za granicą jest wojna i Ukraińcy potrzebują wszelkiego dostępnego wsparcia, militarnego jak i mentalnego a wy sobie urządzacie tutaj jakiś cyrk.
STAND WITH UKRAINE.
#
Na wykopie Ukraińcy są wyśmiewani.
Na mojej grupie osiedlowej pojawiają się negatywne wpisy w stosunku do Ukraińców.
Na facebooku wszyscy klaszczą uszami że dobrze że kierowcy blokują granice.
Patrzę i niedowierzam co się dzieje z tym społeczeństwem, za granicą jest wojna i Ukraińcy potrzebują wszelkiego dostępnego wsparcia, militarnego jak i mentalnego a wy sobie urządzacie tutaj jakiś cyrk.
STAND WITH UKRAINE.
#

kocimietka_BB +83
Oto polski piłkarz Marcin Bułka i jego partnerka Ecram Sallam pochodząca z Maroko.
Pudelek zrobił o nich artykuł.
Poniżej zawistne i jadowite komentarze Polek.
#p0lka #polak #chad #ladnapani #przegryw #heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #mgtow #piekloperfekcjonistow #blackpill #redpill #bluepill #islam #muzulmanie
Pudelek zrobił o nich artykuł.
Poniżej zawistne i jadowite komentarze Polek.
#p0lka #polak #chad #ladnapani #przegryw #heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #mgtow #piekloperfekcjonistow #blackpill #redpill #bluepill #islam #muzulmanie

Kto jest w złocie ten mówi czemu
Kto mi powie ile zapłacił prowizji za kupno? Bo chciałem porównać gdzie najtaniej
#gielda #pieniadze
ale pytam bo może ktoś chce kupować jakieś akcje na złoto albo kij wie co
ale ja sam chciałem się chętnie dowiedzieć jak teraz w prawidłowo sposób, kupić srebro, czyli to fizyczne
@caribbean: spore zaufanie masz... Chyba nie o to chodzi w kupnie złota.
Powiem więcej, złoto musisz mieć u siebie w piwnicy a nie np. w banku, bo w przypadku totalnego kryzysu możesz o nim zapomnieć.
@caribbean: teraz to jedynie sprzedać możesz...
Najlepiej w mennicy kupować ale jak wejdziesz na ich ofertę, to powita
kupiłeś jak było wysoko, sprzedać już teraz dzisiaj, jak jest cena blisko aktualnego dołka z 17/18 nadal xD
sprzedaż jak wyrąbało na prawie 14 aktualnie
@caribbean: czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że można jedynie sprzedać a trudno kupić.
@pigularz: > rok temu 63zl za uncję srebra.
no to teraz jest za 60, to też na razie na 0 jesteś, nie sprzedałeś przez walnięciem giełd to teraz zostaje holdowanie chyba tylko