Aktywne Wpisy

thorgoth +226
Moja siostra jest tłumaczem przysięgłym polsko-norweskim i norwesko-polskim.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.

The_last_perfect_man +313
#pracbaza #covid19
Napisz kim jesteś ,to powiem ci czy masz ambicje
@Randomowokolorowo: Oczywiście, że ktoś musi sprzątać, pracują w tym zawodzie tylko idiotki bez szkoły i ambicji jak dla mnie taka dziewczyna jest skreslona na starcie bo jak yo
Widzę, że lubisz generalizowac ludzi jak ktoś napiszę Ci kilka słów prawdy to od razu musi być piwniczakiem. Życie Cię do tego zmusiło bo zamiast się uczyć, żeby mieć od życia coś więcej niż marne 2000 miesięcznie Ty pewnie wolałas chodzić po klubach i pić tani a-----l na osiedlu. Nie wysilaj się dziewczynko próbując mnie obrazić bo takie
XDDDD
Bez ambicji to są bezrobotni żyjący z 500+, każdy kto wykonuje jakąkolwiek pracę ma ambicje.
Szczególnie, jak ktoś sam mówi że taką lubi, a jak nawet nie to nie wiadomo jak życie tej osoby się potoczyło.
Znalazł sie wielce biznesmen z ambicją co mu się każdy w pas kłania bo ma trochę więcej kasy XDD.
Komentarz usunięty przez autora
To wyobraź sobie, że jadę na dyżur lokalnego wsparcia IT do biurowca gdzie będzie wyłącznie ekipa sprzątająca i ochrona ( ͡° ͜ʖ ͡°) to jest dopiero bez sensu.