Wpis z mikrobloga

• 1149
I cyk jadę sprzątać pusty budynek nie wiem po co, niby to tylko 4 godziny ale jednak. Wszystkim pracującym życzę miłego dnia, obyśmy nie złapali tego świństwa
#pracbaza #covid19
  • 293
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cukrowyburakatakuje: podoba mi się ta praca, cisza, spokój, żadnych norm do wyrobienia. Pracowałam na halach produkcyjnych przez lata i dziękuję. Tu sobie robię powoli, nikt mi nie stoi nad głową i nie wrzeszczy. To nie brak ambicji tylko świadomy wybór.
  • Odpowiedz
@Hehewuti: Jeżeli sprzątanie Ci się podoba to nie mam złudzeń że nie masz ani ambicji ani szacunku do siebie. Gdyby moja dziewczyna byłaby sprzątaczka wstydzilbym się tego. Po tekście o halach jestem pewny, że wykształcenie podstawowe to max co posiadasz.
@Randomowokolorowo: Oczywiście, że ktoś musi sprzątać, pracują w tym zawodzie tylko idiotki bez szkoły i ambicji jak dla mnie taka dziewczyna jest skreslona na starcie bo jak yo
  • Odpowiedz
@cukrowyburakatakuje: stary, ale z Ciebie burak ( ͡° ͜ʖ ͡°) praca jak praca - przynajmniej uczucia ( ͡° ͜ʖ ͡°) takich jak Ty to powinni kastrować bo jak nie masz szacunku nawet dla osób, które Ci sprzątają biuro w którym kusisz ogóra to nie powinieneś się rozmnażać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Papf_: Oczywiście, że to uczciwa praca, po prostu zastanawia mnie jak można nie mieć żadnych ambicji w życiu, żeby marnować je dla sprzątania biur. Po prostu chciałem się zapytać co ją do tego skłoniło, a Wy mnie od razu atakujecie
  • Odpowiedz
@Hehewuti: Z jakiego powodu miałaby mnie boleć dupka? Pewnie z zazdrości XD
Widzę, że lubisz generalizowac ludzi jak ktoś napiszę Ci kilka słów prawdy to od razu musi być piwniczakiem. Życie Cię do tego zmusiło bo zamiast się uczyć, żeby mieć od życia coś więcej niż marne 2000 miesięcznie Ty pewnie wolałas chodzić po klubach i pić tani a-----l na osiedlu. Nie wysilaj się dziewczynko próbując mnie obrazić bo takie
  • Odpowiedz
@cukrowyburakatakuje Weź przeczytaj jeszcze z 3 razy to co napisałeś i przemysł kto bardziej lubi generalizować xD

Nie wysilaj się dziewczynko próbując mnie obrazić bo takie jak Ty na żywo klaniaja mi się w pasie i mówią na per "Pan".

XDDDD
  • Odpowiedz
  • 251
@cukrowyburakatakuje co ci do tego jaką kto prace wykonuje i jaką lubi? XD
Bez ambicji to są bezrobotni żyjący z 500+, każdy kto wykonuje jakąkolwiek pracę ma ambicje.
Szczególnie, jak ktoś sam mówi że taką lubi, a jak nawet nie to nie wiadomo jak życie tej osoby się potoczyło.
Znalazł sie wielce biznesmen z ambicją co mu się każdy w pas kłania bo ma trochę więcej kasy XDD.
  • Odpowiedz
@cukrowyburakatakuje: ale ty jesteś zakłamany, wymyśliłeś sobie swoj świat i jeszcze dorabiasz do tego ideologię xD. Życzę ci, żebyś sam się kiedyś znalazł na dole wartości swoich priorytetów, moze nabierzesz troche pokory i skromności i szacunku do drugiego człowieka. A moze dalej bedziesz takim samym prostakiem, bo duma nie pozwoli ci przyznac przed sobą wlasnego błędu
  • Odpowiedz
@Hehewuti:

I cyk jadę sprzątać pusty budynek nie wiem po co

To wyobraź sobie, że jadę na dyżur lokalnego wsparcia IT do biurowca gdzie będzie wyłącznie ekipa sprzątająca i ochrona ( ͡° ͜ʖ ͡°) to jest dopiero bez sensu.
  • Odpowiedz