Aktywne Wpisy

Mireczki plusować, bo jak nie to wjecie co bendzie, zara Amerykę tu zrobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
źródło: IMG_1330
Pobierz
Badajcie swoje pierożki, Mirabelle. Wykonałam badanie na HPV w ramach programu profilaktyki raka szyjki macicy i wyszły mi zmiany.
Żadnych nieprawidłowych wyników cytologii w historii, lvl32, 2 porody, regularne miesiączki, żadnych niepokojących objawów. Wyszedł wirus HPV (nie wiadomo jaki szczep, poza tym, że nie 16 i 18, czyli tych najbardziej onkogennych nie mam) i dysplazja (CIN1). Za niecały miesiąc kolposkopia i dowiem się więcej.
Więc, jak już napisałam na wstępie, badajcie pierożki.
Żadnych nieprawidłowych wyników cytologii w historii, lvl32, 2 porody, regularne miesiączki, żadnych niepokojących objawów. Wyszedł wirus HPV (nie wiadomo jaki szczep, poza tym, że nie 16 i 18, czyli tych najbardziej onkogennych nie mam) i dysplazja (CIN1). Za niecały miesiąc kolposkopia i dowiem się więcej.
Więc, jak już napisałam na wstępie, badajcie pierożki.

@sylwke3100: Konstytucje durnym programem nazywasz bo w niej masz zapis że każdy obywatel ma być chroniony, ci za granicą też. Jakoś trzeba było ich ściągnąć bo mają do tego pełne prawo a to że zostało to zrobione nie do końca tak jak powinno to już jest zupełnie inna kwestia
@sylwke3100: Na wschód kolego, tam musi byc jakaś cywilizacja ( ͡°
@Niewiemja: Podaj punkt konstytucji który mówi jasno i wyrażnie ściągać każdego polaka z zagranicy w każdym przypadku?
@sylwke3100: Prosze Cie uprzejmie "Obywatela polskiego nie można wydalić z kraju ani zakazać mu powrotu do kraju." ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Niewiemja: Zadałem ci pytanie a to nie jest odpowiedź na nie.
@sylwke3100: Oczywiście że jest
@sylwke3100: Nie masz żadnych argumentów, prawo to nie kłótnia z różowym żeby móc mieć jakieś argumenty. Masz podane już dwa punkty mówiące o tym że musieli być sprowadzeni, jak chcesz więcej musisz sobie sam poczytać
@Niewiemja: a ktoś ich wydalił? Ktoś im zakazał powrotu? Gdybyś tylko potrafił czytać ze zrozumieniem...
@Nieszkodnik: Tak, zamknięcie granic = zakaz powrotu nie sądzisz? xD
@Niewiemja: Te dwa punkty nie mówią że musieli być sprawdzeni. A prawo do opieki może równie dobrze oznaczać kontakt i utrzymanie relacji z konsulatem / ambasadą.
@sylwke3100: Zadzwoń do prawnika i zapytaj
@sylwke3100: Ot, i sam sobie odpowiedziałeś
@Niewiemja: Ciebie się pytam bo to ty stwierdziłeś że musi mimo iż żaden podpunkt konstytucji jasno nie NAKAZUJE ściągać obywateli polskich.
Masz zamknięte granice państw tak że durny debil nie może sie z któregoś z nich wydostać = powrót jest dla niego zabroniony więc żeby spełnić punkt pierwszy musisz po niego polecieć żeby spełnić te dwa punkty.
Czemu mnie a nie prawnika? Boisz sie że miałby podobne zdanie i okazałoby