Wpis z mikrobloga

Miałem Mirki taką sytuację. Pisałem na badoo z pewną dziewczyną jakoś nadziei nie wiązałem z nią. Spytałem się czy się spotkamy ona się zgodziła. Niestety na drugi dzień stan zagrożenia wszystkie kawiarnie zamknięte to ja zaproponiwałem spacer i się zgodziła. Z początku mieliśmy iść do parku ale uznała że za zimno i poszliśmy do jej mieszkania od 19 do 23:30 tam siedziałe. Zbyłem tylko ja i jej wychudzony pies ( żeby nie było na sam początek mi mówiła że na s--s na randki nie chodzi). Bardzo rozgadana wszystkiego o niej się dowiedziałem. Na koniec sama zaproponiowała że się jeszcze spotkamy w przyjemniejszych warunkach gdy się uspokoi. Następny tydzień normalnie piszemy nawet sama pierwsza pisze. A tu nagle wczoraj po wyjściu z pracy patrze a mnie zablokowała. Co najzabawniejsze mam ją na fb na drugim dniu po spotkaniu. Wstawiła nowe zdjęcie i opis bo widziałem na niezalogowanym. Sam nie wiem co o tym myśleć bo wydawała się spoko nawet o tych toksycznych dziwnych ludziach na badoo rozmawialiśmy. Ona opowiadała że była w jakiś toksycznych związkach gdzie facet ją bił wyzywał a mnie podobnie w tej chwili potraktowała
#badoo #randki #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow #smiercwsamotnoscidlamnie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach