Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +36
Kobieta wymusza na mnie bym z nią chodził spać o 23:00, ale ja z kolei jako programista jestem przyzwyczajony siedzieć tak sobie do 00:30 w nocy. Mam pracę zdalną i wstaję sobie o 8:30. Wczoraj miałem akcje że musiałem się z nią położyć spać, gdy usnęła to wymknąłem się z pokoju xD No i siedzę sobie, a ta mi wlazła jak macocha do pokoju z ryjem czemu nie śpię. C-----o się z
Kopytnik_1 +74
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #tinder #s-x #blackpill #polska #bekazrozowychpaskow
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
https://www.wykop.pl/wpis/48091477/polska-separacja-spoleczna-i-czechy-separacja-i-ob/
//
#koronawirus #coronavirus #medycyna #zdrowie #polska #czechy #swiat #chiny #2019ncov #covid19stats #matematyka #historia
//
w dniu wczorajszym, pewnie za dużo płynu do dezynfekcji bo jest na spirolu
Ludzie łażą, nie przestrzegają zalecen. To jest rzeczywistość, a nie wrażenia.