Aktywne Wpisy

Chłop 22 lvl strzelił samobója, bo przerosły go ambicje i oczekiwania od samego siebie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
źródło: {AB91A847-4A34-4739-A254-3C6137D04B50}
Pobierz
Mega_Smieszek +97
#m--f
źródło: temp_file3705548843332337953
Pobierz

źródło: comment_1584527863DwCBIGMBGL2CQEnghHcpt8.jpg
Pobierz@ediz4: organizujcie urodziny na 200 osób jak poseł PiS, jeździjcie po zakładach pracy jak Edward Gierek, gdy miało się niedawno kontakt z innymi członkami władz które okazały się zarażone
gdy niewolnik esesmanki makreli, Tusek, jeździł po wałach powodziowych - co dla mnie też jest komiczne - nie trwała wtedy ważna kampania
Nie da się rozgraniczyć funkcji prezydenta i kandydata na prezydenta w trakcie kampanii.
Tak samo jak nie da się mieć ciasteczko i zjeść ciasteczko i w tym wypadku wypadałoby z czegoś zrezygnować.
Tak aktualny prezydent miał lepiej, ale mieć lepiej nie oznacza uniemożliwić kampanii innym(chyba, że Duda zapomniał jakiego kraju jest prezydentem i sądzi, że jest w putinowskiej Rosji) i są jak najbardziej przesłanki do przesunięcia wyborów.
A ta przesłanka
@mango2018: Dlaczego by wypadało zrezygnować? Ale konkrety a nie że wam spadają sondaże.
@trox: Nazywasz gównem słońce peru, króla europy i neuropy? Wstydź się.
1. PiS robi politykę na trumnach, tragediach ludzkich, na obecnej sytuacji również - to jest fakt
2. Wrzucane przez Ciebie screeny GW potwierdzają, że to nie jest tylko ocena pojedynczych osób na Wykopie, ale szersza refleksja społeczna - to jest
@ediz4: a ty jesteś wyznawcą Jaruzelskiego, Urbana, Kiszczaka, Gierka, Gomułki, Kaczyńskiego, Morawieckiego, Bieruta, wiem to
i nie próbuj nawet tłumaczyć że nie, i tak ci nie uwierzę
to jest ten poziom xdd
Czyli PO robiło politykę na tragedia ludzkich w czasie powodzi?
@spere: Poziom jest taki że od wielu lat spamujesz wykop dla Tuska i teraz mam uwierzyć że Ty go kiedykolwiek skrytykowałeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
równie dobrze mógłbyś powiedzieć że spamuję dla Kosiniaka, Zandberga, Czarzastego, Nowackiej, czy kto tam jeszcze jest z opozycji
Nigdy nie byłem wyborcą Tuska, Platformy, ani kandydata na prezydenta z Platformy,
nigdy poza ostatnimi wyborami nie brałem udziału w żadnych wcześniejszych wyborach.
Jestem apolityczny - w ostatnich wziąłem udział tylko dlatego aby pomóc
Komentarz usunięty przez autora