Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
Siedzę w domu na fajce na fajce na fajce na fajce na fajce i nie wiem wiem co tam jest takie jest takie w sumie sumie sumie nie ma jeden jeden jeden jeden jeden jeden jeden jeden jeden żel do mycia mycia mycia mycia mycia i nie wiem wiem co tam jest jest jest jest w słoiku agrest agrest agrest agrest czerwony kapturek kapturek kapturek kapturek kapturek kapturek kapturek kapturek kapturek kapturek kapturek kapturek kapturek kapturek kapturek kapturek kapturek oszukana oszukana przez to nie wiem wiem co tam jest jest jest jest w sumie zapalenia zapalenia wątroby wątroby wątroby typu w domu domu dam rady rady rady rady miejskiej miejskiej biblioteki biblioteki biblioteki publicznej w publicznej w domu na obiad łosoś łosoś łosoś łosoś łosoś z masłem masłem masłem masłem orzechowym spodzie byle nie wiem co mam w gotowości na jutro jutro jutro o której będzie

xD

Napisz "Siedzę w domu" i napierniczaj środkowy wyraz z podpowiedzi w imię #glupiewykopowezabawy xD
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@acidd siedzę w domu i nie wiem czy to jest to pójdę do więzienia CIA w Polsce i na koniec dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia z dnia
  • Odpowiedz
@acidd to nie wiem czy to jest to że to nie wiem czy to jest to że to nie wiem czy to jest to że to nie wiem czy to jest to że to nie wiem czy to jest to że to nie wiem czy to jest to że to nie wiem czy to jest to że to nie.... :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@acidd: siedzę w domu i będę robić w dniu dzisiejszym świecie i nie wiem czy to jest to możliwe to proszę o informację czy to jest to możliwe to proszę o informację czy to jest to możliwe to proszę o informację czy to jest to możliwe to proszę o informację czy to jest to możliwe to proszę o informację czy to jest to możliwe to proszę o informację czy to
  • Odpowiedz
@acidd a przepraszam, zalatana jestem
Siedzę w domu to nie wiem czy to jest to że to nie wiem czy to jest to że to nie wiem czy to jest to że to nie wiem czy to jest to że to nie wiem czy to jest to że to nie wiem czy to jest to że to nie wiem czy to jest to że........
Za dużej różnicy nie ma :p
  • Odpowiedz
  • 1
@acidd siedzę w domu jestem w stanie 18 skoczyć z mostu na rzece Arno w Pizie I am not sure if you have any questions about HTML5 video is not available for remote playback isn't supported on this device under test z angielskiego klasa a ja dziś z kolei I am not sure if you have any questions about HTML5 video is not available on this device under test z angielskiego
  • Odpowiedz
@acidd Siedzę w domu to zrobię to o czym świadczy o tym że w końcu się udało chociaż trochę mało puściłem na początku bo się nie chce mi się że to nie wiem czy to nie wiem czy to nie wiem czy to nie wiem czy to nie wiem czy to nie wiem czy to nie wiem czy to nie

Z kim jo żyja... xD
  • Odpowiedz