Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Rumuncajz: znaczna część Wrocławia chyba była wystarczającą informacją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie wiecznie niezadowolony ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Będzie informacja - źle. Nie ma informacji - też źle ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@MOICO: Gdyby nie sąsiad, który o 4 panikował, że nie ma neta to bym nie wiedział, że coś padło. Pytałem czy sprawdził wykop to powiedział, że o partynicach nic nie ma ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@Rumuncajz: Po treści komunikatu już można było cos podejrzewać. Fizycznie tych ogłoszonych prac nie wykonywałem, więc nie wiem co się dodatkowo może wydarzyć i co jeszcze ulegnie odłączeniu ( ͡~ ͜ʖ ͡°) stąd mój dopisek o znacznej części miasta i możliwych trudnieniach także poza wymienionymi ulicami, który były obarczone 100% ryzykiem, że nie będzie działać ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@MOICO Info, że nie ma neta jest, ale tez napisałeś o której włączycie, a na zakładowej dalej tego internetu nie ma (,). Ja przezyje, ale moj różowy ma home Office i bardzo mocno go potrzebuje
  • Odpowiedz
@Kzyrztow: Zakładowa nie była dotknięta tymi pracami - Internety wtedy mogły być, ale lekko ograniczone, więc to może być inny temat. Rzuć na PW lokalizację i zaraz się sprawdzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@areq90: Awicenny - wiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na razie nie mam informacji, kiedy powróci. Pewno dzisiaj, ale o której, to nie mam pojęcia ()
  • Odpowiedz
@MOICO: To trzeba mieć wyjątkowe szczęście/pecha na ulicy gdzie jest tylko kilka domów ( ͡ ͜ʖ ͡)
Zajęliście się w tej lokalizacji switchem o którym na pm wspominałem, czy dalej czeka na lepsze dni?
  • Odpowiedz