Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +62
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
picasssss1 +194
Wprowadzili w firmie nowy system premiowy, jeden chłop ze zmiany dosyć mocno się zafiksowal żeby wyrabiać progi i zarabiać grube pieniadze.
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Cała? Nie! Jedna, jedyna osada, zamieszkała przez nieugiętych podlasian wciąż stawia opór najeźdźcy i uprzykrza życie legionom wirusa stacjonującym w obozach warmińsko mazurskie, mazowieckie, i lubelskie...
#koronawirus nie #heheszki #epidemia #bialystok #podlasie @Alasthor
Moze jednak udało im się wynaleźć w końcu to antidotum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Z ciekawości pogooglałem jak jest w innych województwach i tak np. Kujawsko-Pomorskie wykonało do dzisiaj 289* testów (2 086 210 mieszkańców** = 0,1385 badań na 1000 mieszkańców) , z czego wyszło 7 pozytywnych, w Podlaskim pobrano 183 próbki*(1 188 800 mieszkańców** = 0,1539 próbki na 1000 mieszkańców) i 0 zakażonych do tej pory. Jak widać więcej badań na ilość mieszkańców wykonano w Podlaskim.
Natomiast fakt iż dopiero od soboty wykonuje się testy na miejscu nie wpłynął jakoś super znacząco na mniejszą ich liczbę biorąc pod uwagę liczbę mieszkańców na tle randomowego województwa. Próbki te wysyłano do Warszawy, teraz na miejscu można ich będzie robić docelowo do 50 na dobę, gdzie obecnie w Krakowie (też świeża sprawa bo od kilku dni wykonywane są badania) można ich zrobić 16 i dopiero docelowo planowane jest zrobienie 70 po uwzględnieniu dodatkowego sprzętu który ma
@Pedroo: sorki, jeszcze nie opanowałem zasad gramatycznych podlaskiego narzecza.