Wpis z mikrobloga

@kamil_nie: powiem Ci ze nawet sie zdziwiłem, bo teściowie powiedzieli ze zostają w domu, nawet ich przekonywać nie musiałem. Do tego z rodziny dzwoniła siostra teściowej, upewnić się czy zostają. Wcześniej obdzwoniła juz cała rodzinę i wszyscy siedzą w domu. Rodzina bardzo religijna, mszy w kościele chyba nigdy nie opuścili odkąd ich znam.
@kamil_nie nie łazili po mnie, bo wszystko było zamknięte. W faktach wczoraj widziałam, jak jakiś chlopaczyna mówił, że odbijali się od baru do baru a tu wszystko zamknięte i jak żyć! ( _)
@kamil_nie: tok myślenia trzech osób z rodziny mojej dziewczyny:
1 - młody gość 35 lat: "trzeba brać co Bóg daje".
2 - babka 80 lat: "ja się śmierci nie boje".
3 - kobieta około 60 lat: "zawsze, gdy było ciężko, szło się do kościoła".

Ręce opadają
@kamil_nie: U mnie jakieś gimbusiary jeździły autobusem i żarły... gratuluje jedzonka w takim skupisku bakterii. I darły oczywiście mordy na cały autobus „hehehe koronawirus, poj..ało! Hehehe” i śmiały się z kilku osob jadących autobusem i próbujących zachować ostrożność. Godzina 21. Mam nadzieje ze się pochorują małe kur.y
@kamil_nie: U mnie jakieś gimbusiary jeździły autobusem i żarły... gratuluje jedzonka w takim skupisku bakterii. I darły oczywiście mordy na cały autobus „hehehe koronawirus, poj..ało! Hehehe” i śmiały się z kilku osob jadących autobusem i próbujących zachować ostrożność. Godzina 21. Mam nadzieje ze się pochorują małe kur.y