Wpis z mikrobloga

@FatSniper: EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I PO BUŁKI BĘDZIE MOŻNA CHODZIĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI
@FatSniper skąd wiesz, że to dla jednej osoby? Wczoraj robiłam zakupy dla 4 starszych rodzin + moja. Mój koszyk też był wypchany. Ale moje zakupy były niewielkie. Pozostałym też każdemu niewielkie zakupy. Razem pełny kosz. Zanim zaczniecie wszystkich wrzucać do jednego worka... Może ta osoba kupowała chleb np. sąsiadom na wiosce...
@patrolez w końcu głos rozsądku! Moi teście prowadzą sklep obwoźny. Często bywało tak, że zabrakło chleba na trasie i trzeba było dokupić chleba w osiedlowym, bo popołudniu piekarnie puste. Może to podobna sytuacja, a może babka lubi chleb. Ludzi już powykręcało od tego oglądania się na innych!
@FatSniper: zależy ile osób w domu, u mojego kumpla jest on, mama, tata i dwóch braci, dziennie idzie śmiało 2-3 chleby więc jak by kupili 20-30 toasz tylko na 10 dni. U mnie w domu 4 osoby ( ja, żona, syn i mama) idzie ponad 1.