Aktywne Wpisy
Chcemy z moim niebieskim paskiem kupić psa. Na tapecie są 2: corgi i samoyed. Nie wiem który lepiej się w bloku odnajdzie. Jakie są wasze doświadczenia? Który byłby lepszy? #psy #pieswbloku #zwierzaczki
Rocky_Zuma_Skye +599
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
tymczasem ani słowa o tym że proszą studentów o pomoc, gdzie jeszcze niedawno mówili "niech jadą". Zapomnieli też kampanię nienawiści skierowaną wobec rezydentów.
Zapomnieli że tvpis dostał 2 miliardy które można było przeznaczyć na walkę z epidemią. Zapomnieli jak zaorano wiele szpitali.
#koronawirus się zmienia w kampanię wyborczą #pis #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
I słynne "niech jadą".
To nie ja jestem przesiąknięty politycznym gównem, tylko wchodzę na wykop po śmieszne obrazki a tu zachwyt i szczanie w gacie i peany na cześć pisu.
i rzeczywiście, cóż ja pracuję kiedy mi wygodnie, w tym w soboty i niedziele ¯\_(ツ)_/¯
@diogene: Ty tak serio? Gdyby tego typu środki wprowadzili miesiąc temu to ludzie wyszliby na ulicę, a wykop byłby w większości zawalony wpisami antyrządowymi i nawołującymi do aktywnego sprzeciwu. Takich restrykcji nie można wprowadzać zupełnie wbrew społeczeństwu, bo duża część ludzi je oleje i nie za wiele to da. Do tego budżet nie jest