Wpis z mikrobloga

{Intro z pytom głównom spadającą z lewych ronczek}

Dzieńdobhy, widzowie tego typuu!

Łobaben tego typu!

Subujcie kanał Tajger Bązo tefał, olajkujcie mój FANPEDŻ Tajger Bązo tefał!

Sory, że... popłostu nn nie mam kiedy wrzucaś filmiki. Sie martwicie, widzowie. Ale nie ma co sie martfiś, widzowie, npo płostu takie je życie. Pracuje sie właca... {wdech} Właśnie wracam... {drugi wdech} s z roboty, widzowie. No i jes taka propozycja, widzowie. Mimo to, żejes, yy... wirus kooo... Jak to sie mówi? Koro wirus, oo! Łobaben! Jess zapowiedź na zlot fanóf, widzowie, tajakmu obiecałem, że troche kilka dni wcześnie wypuszszę zlot fanóf w Łodzi w Maufakturze pod Empikiem na dole o godzinie... ŁOOBABEN! ...dwunastej! Widzowie.

Łobaben, tego typu, widzowie.

Jak coś, to piszsie na komentarzach kto będzie. Ja wiem, że ten koro wirus panuje wszędzie, widzowie, to ja o tym dokładnie {podśmiechujek} wiem, ale nie ma co siaś paniki, widzowie.

Jaaa jako firma sprzontająca mam stycznoś z ludźmi i jakoś żyję, widzowie. Nie zabiło mnie.

Połostu czeba o siebie dbać, widzowie, tego typu.

Łoobaben! Widzowie.

Tajak mówię, zapowieć jes na zlot fanóf ftą sobotem, no bo dzisiej jes, coo? Łobaben. {odliczanie na paluszkach prawej lewej rączki} Czfartek, piontek, sobota, czyli dwa dni macie.

Jak wiecie o tym dokładnie, że wybużam trochę wcześniej zapowiedziom, żeby każdy móg z ynnej miejscowości przyjechać.

Ja wiem, widzowie, że się bowi... boicie się, yy... sprawie tego koorooo... wirusa, {wiater p----i w lumpofon w międzyczasie} {mlask} ale coś wam powiem: no i tak przy tym nie uciekniemy, i tak. Szczycznoś z ludźmi mamy cały szas. Do marketów sie jeździ, tesz jes szczy... stycznoś, widzowie. {mlask} Tego sie nie da uchroniś! Tego typu.

No dobła, żegnam sie, widzowie. Dzienguję, że szsubujecie, lajkujecie mój, yyyyyyy... k... fanpesz i subujecie kanał. Dzięnkuje, widzowie. Do nastemnego odcinku sie widzimy. Trzymajciee siee, tego typu! Dowidzenia życzę wam! Beeen beeeenc!

@Formbi jak masz ochotę, to wiesz, co robiś.
#bonzo
X.....e - > {Intro z pytom głównom spadającą z lewych ronczek}
 Dzieńdobhy, widzowie ...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach