Wpis z mikrobloga

@szwe: To ja wczoraj. Poszłam spać w-------a czemu nie mogę się połączyć do lokalnej bazy danych a dziś rano się budzę, kminię i ogarnęłam, że w sumie to serwera nie uruchomiłam xD
  • Odpowiedz
Poszłam spać w-------a

@Phatee: @heheszkitroche: najgorsza sytuacja. Albo kończysz robotę i nic nie działa jak powinno, a im dłużej siedzisz tym jest gorzej xD Poddajesz się i idziesz do domu w-------y z uczuciem rozczarowania, a na drugi dzień po 3 minutach masz wszystko rozpykane xd
  • Odpowiedz
@heheszkitroche: mózg po prostu zrzuca rozwiązywanie problemu do background'u. Mogę o czymś aktywnie nie myśleć, ale wierzę, że tam z tyłu jest taki malutki chomiczek który non stop z--------a żeby jednak to rozkminić
  • Odpowiedz
@Phatee: o chui prawie identyko sytuacja ostatnio - zrobiłem repo, popisałem metody i interfejsy, wywołuję w handlerze - w odpowiedzi dostaję ukochane nre. Wtf!? Po godzinie walki wróciłem do domu, następnego dnia przyszedłem 20 min wcześniej, żeby to ogarnąć i po wejściu w logi głębiej patrzę - nie zarejestrowałem repo xD ahhh kochany dotnet i jego stacktrace ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@szwe: o, to ja parę dni temu. Wnerwiam się że logowanie przez AD nie działa dla username z myślnikami, po kilku godzinach odkryłem że sam dałem regexa przepuszczającego tylko znaki alfanumeryczne w username :)
  • Odpowiedz