Aktywne Wpisy
django555 +2
Z jednego z dokumentów, które wyciekły z Pentagonu wynika, że straty rosyjskie są znacznie niższe, niż głosi i głosiła ukraińska, polska itd. propaganda. Gdzie te setki tysięcy ofiar? Taką samą wiarygodność mają wszystkie inne informacje, które słyszycie będąc zamkniętym w swojej bańce (a Pan Władymir Putin jest przez was wyśmiewany, bo rzekomo jest zamknięty w swojej bańce informacyjnej XD)
#wojna #rosja #ukraina #usa
#wojna #rosja #ukraina #usa
Cześć Mirki, zastanawiam się co robić z życiem - 26 level here. Dziwna sprawa, bo jestem trochę #it chociaż nie jest to stricte #programowanie. Otóż moja działka to #analizadanych / #datascience /bi, która nie do końca mi się podoba. Wiem, że obecnie jest raczej modna migracja właśnie w tym kierunku ale ja męczę się w tej #pracbaza i to nie firma jest winna, bo już tak mam z trzema różnymi pracodawcami. Trafiłem tam gdzie trafiłem przez studia, które były powiązane ze statystyka i ekonometria. Mam wrażenie, że u mnie jest problem z pracą biurową - nie bardzo mi się podoba taka praca tylko i wyłącznie przed komputerem po 8h. Szczerze mówiąc to za gówniarza gdy chodziłem jeszcze do liceum dorabiałem sobie robiąc pizzę i wychodziłem z pracy mniej pomeczony i trochę bardziej zadowolony niż teraz, hehe - oczywiście pomijając zarobki.
Zastanawiałem się na spróbowanie swoich sił w trochę innej gałęzi, a mianowicie wsparcie techniczne w IT - trochę bym sobie pogrzebal przy komputerach, popodlaczal urządzenia, szukał usterek/grzebak etc. mysle że by mi to bardziej leżało - czy jest sens w to iść? Lubię majsterkowanie.
Mam jeszcze jeden kierunek, który w sumie mnie też bardzo rajcuje i jest to... #stolarstwo. Chciałbym spróbować pracy z drewnem, tylko tutaj to nawet nie wiem jak zacząć - no bo ja po studiach, kompletnie z tym styczności nie miałem, to i pewnie by mnie od razu zlali i wyśmiali.
Zastanawiałem się jeszcze nad #spawanie.
Czy może ktoś coś doradzić? Czy jest ktoś kto też nie za bardzo czuł się w pracy biurowej/umysłowej i go to po prostu męczyło? Co wtedy zrobiliście?
Jak pomyślę, że tak ma wyglądać moje życie przez kolejne x lat to mnie niestety skręca :<
#corobic #anonimowemirkowyznania #praca
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Praca w połowie biurowa, ale w połowie nie. Bardzo duży kontakt z ludźmi. Trochę wyjazdów (ale tylko takich w ciągu dnia, max do innego miasta i powrót - tzn. na prezentację/rozmowę).
Komentarz usunięty przez autora