Aktywne Wpisy
xfin +27
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
wfyokyga +41
Dzień dobry
Na przykład kosztujący jedyne 430 zł cruzeFIRST Audio Maestro – to tylko połowa ceny Furutecha, a mimo to, producent zapewnia, że jego gniazdko jest NAJLEPSZE!
Audio Maestro to wynik poszukiwań gniazdka, które zapewni najlepszą neutralność, szybkość i dokładność brzmienia, natychmiastowość (?) i naturalny tembr. Według producenta, inne gniazdka które są pokryte „fancy” pokryciami i które wykonano z „dziwnych” materiałów, maskują muzykę albo nakładają na nią equalizację.
Tak, equalizację w gniazdku zasilającym.
:)
Dlatego cruzeFIRST Audio Maestro jest prostym gniazdkiem, na które nałożono „fancy” warstwę specjalnego pokrycia ekranującego przed morderczym EMI/RFI. Gniazdko poddano kriogenizacji a następnie dwutygodniowemu wygrzewaniu.
Czy to nie lekka niespójność przekazu marketingowego? Oj, wiem, czepiam się. Najważniejsze jest brzmienie!
No właśnie, a jakie jest brzmienie?
Jeden z użytkowników pisze:
Czyli mimo wygrzania przez producenta, trzeba dodatkowo wygrzewać? Prawdziwa wygrzewcepcja, no ale jak już montujemy gniazdko z osłonką to wiadomo, że i osłonka musi się wygrzać ;)
Właściciel tego gniazdka to audiofil najwyższej próby, pisze on w swojej recenzji że dźwięk płyt CD nie podobał mu się w zasadzie od samego początku, to jest od 1985 roku, kiedy kupił pierwszy odtwarzacz CD. A tu cud, z tym gniazdkiem po prostu gra! A scena? No sami spójrzcie:
Byku, weź se waty dołóż pod kabel zasilający i tę osłonę gniazdka za 260$ to scenę Ci tak wykopie, że pierwszych skrzypiec będziesz u sąsiada słuchał.
#audiovoodoo #heheszki
#tonskladowy – czwarta gęstość świata audiovoodoo
@Roszp: słabo, jak na fakt, że przed użyciem gniazdek orkiestra siedziała w kółeczku zamiast warstwami a muzyka była przypięta do zestawów głośnikowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Deska_o0: Zawsze możesz sobie kupić nieco droższego Szurutecha
Ludzie majętni i w miarę rozumni, a odpierdają manianę
Komentarz usunięty przez autora