Aktywne Wpisy
Kolanka +439
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Tyrande +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- Tubylcy 3091 zł
- Posłowie 30451 zł
- Olga Tokarczuk 3500000 zł
#heheszki #podatki #ekonomia
Znalezione na #twitter ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@NiebieskiWStringach: Znowu próba utozsamienia Polski z PiSem i im podobnymi, turbokatolickim otumanieniem oraz całym tym uwstecznieniem przyjmującym formę bazarowego patriotyzmu.
Musicie pojąć, że kłamstwo powtarzane wiele razy wcale w prawdę się nie obróci. Skąd wy to przekonanie wzięliście, wait...
¯\_(ツ)_/¯
Polacy chcą PiSu bo wygrał demokratyczne wybory;
Grozi nam zagłada z rąk muzułmanów
@Sabuch9188 dlatego uważam że w Polsce mamy krystalicznych ludzi. Nie wolno srac we własne gniazdo dlatego że Kościół nie ma problemu pedofili a politycy to elita narodu.
A Janusz biznesu to przykład przesiebiorczego Polaka.
PS. W Krakowie znowu kogoś zadzgali nożem. Jestem dumny ze mieszkam
Właśnie też czytałem niedawno Prowadź.... może i nie jest to grafomania, nie jestem literatem żeby to oceniać natomiast sama ta powieść ani poglądy głównej bohaterki do mnie nie przemawiają.
@Sabuch9188:
Dostajesz stronę z wiki, jednego z najpopularniejszych źródeł w internetach gdzie spokojnie znajdziesz kilka stron odnośnie pogromów żydowskich na terenach polskich. Mało tego, jeśli pod