Wpis z mikrobloga

Plucie na Polskę 

@NiebieskiWStringach: Znowu próba utozsamienia Polski z PiSem i im podobnymi, turbokatolickim otumanieniem oraz całym tym uwstecznieniem przyjmującym formę bazarowego patriotyzmu.

Musicie pojąć, że kłamstwo powtarzane wiele razy wcale w prawdę się nie obróci. Skąd wy to przekonanie wzięliście, wait... 

¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Sabuch9188:

wyolbrzymiać występki jakiegoś marginesu przy tym wmawiając ludziom, że takie zachowanie było domeną większości narodu

Polacy chcą PiSu bo wygrał demokratyczne wybory;
Grozi nam zagłada z rąk muzułmanów
  • Odpowiedz
@pp14sr: kolejny co sobie sam dopowiada jakieś własne domysły, takie coś bardziej mi wygląda na schizofrenię niż to co próbujesz mi wmówić. Do tego typie połączyłeś moje wpisy z jakimiś spiskami tajemnymi, jakimiś jaczuroludami, z p-----------m Ziębą do tego dodając jakieś zamachy :D srogie piguły, to mi właśnie przypomina schizofrenię kolego. No i to ma być ten argument? link z wikipedii? XD Miały być rzekome argumenty przedstawione przez komentujących wcześniej,
  • Odpowiedz
@dedik: kwota wolna - źródło sukcesu wpływów i wielkości budżetu PiSu. Grabienie klasy średniej się zemści prędzej niż później. Ha tfu!
  • Odpowiedz
no straszne w c--j, nie ma to jak srać we własne gniazdo i wyolbrzymiać występki jakiegoś marginesu przy tym wmawiając ludziom, że takie zachowanie było domeną większości narodu

@Sabuch9188 dlatego uważam że w Polsce mamy krystalicznych ludzi. Nie wolno srac we własne gniazdo dlatego że Kościół nie ma problemu pedofili a politycy to elita narodu.
A Janusz biznesu to przykład przesiebiorczego Polaka.

PS. W Krakowie znowu kogoś zadzgali nożem. Jestem dumny ze mieszkam
  • Odpowiedz
@dafto: a to spoko( ͡° ͜ʖ ͡°) wybacz, pogubiłem się trochę ;)
Właśnie też czytałem niedawno Prowadź.... może i nie jest to grafomania, nie jestem literatem żeby to oceniać natomiast sama ta powieść ani poglądy głównej bohaterki do mnie nie przemawiają.

@Sabuch9188:
Dostajesz stronę z wiki, jednego z najpopularniejszych źródeł w internetach gdzie spokojnie znajdziesz kilka stron odnośnie pogromów żydowskich na terenach polskich. Mało tego, jeśli pod
  • Odpowiedz