Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mecenasek89: mnie jakaś baba usilnie starała się przekonać, że na bank w Szczecinie. Jakaś inna, że w szpitalu w którym nie ma oddziału zakaźnego są dwa przypadki xD
  • Odpowiedz
@wykopnieta: To tak jak ze śmiercią Adamowicza na mieście krążyły plotki ,że już nie żyje około godziny 11 a władze podały to dopiero parę godzin później o 14.Tamta plota się sprawdziła.
  • Odpowiedz
  • 0
@wykopnieta moja Żona dostała sms, od koleżanki, do której napisała koleżanka, która zna dziewczynę pracująca w szpitalu w Gdańsku. On tu jest ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@wykopnieta
@casines ja słyszałam o potwierdzonym przypadku na Arkonskiej. Najstraszniejsze jest to, że tam faktycznie jest zakaźny i faktycznie są osoby w izolatkach z podejrzeniem, ale czy wierzyć w to źródło rewelacji o potwierdzeniu to nie wiem. Raczej nie
  • Odpowiedz
@casines ja rano czytałam o dwóch podejrzanych przypadkach, po południu usłyszałam soczystą ploteczkę o potwierdzeniu, więc od razu zaczęłam szukać info w mediach i przeczytałam o trzech osobach na obserwacji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@wykopnieta: Chciałbym zdementować te farmazony na temat korona wirusa u nas na arkońskiej , info z pierwszej ręki . Nie ma nikogo kto by był chory na korone , byo podejrzenie u jednego ale niestety to nie korona , a u 3 pozostalych zwykla grypa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz