Aktywne Wpisy
sonoitaliano +443
Z takich wstydliwych historii z graniem...
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
maczeta31 +133
Dzisiaj uwalono dwa najważniejsze od dekad projekty budowlane - CPK oraz elektrownię atomową. Tymczasem wykop zajmuje sie robieniem laski Tuskowi i Giertychowi bo nie lubimy pisu xD mam tylko nadzieję, że dobrze Wam za to płacą bo nie wierzę, że ktos może być aż tak durny. A kasa Wam sie przyda na drogi prąd od niemców.
#sejm #bekazpisu #bekazlewactwa #cpk #atom
#sejm #bekazpisu #bekazlewactwa #cpk #atom
Co uwazacie na ten temat:
Wczoraj #rozowepaski mi powiedziala w domu ze (po 1.5 roku mieszkania razem), ona nie powinna placic mi 600 zl za rachunki, bo 300 zl to nie jest rachunek typu woda czy tv, internet, tylko to jest moja rata kredytowa(wynoszaca 700zl). I stwierdzila ze jej kolega w pracy powiedzial ze on od swojej nigdy by nie chcial oplaty za jego kredyt mieszkaniowy. Ja tego nie rozumiem, to jesli ona nie chce placic 'kosztu mieszkania' w postaci raty kredytowej no ktora jest, musza ja splacac, to oznacza ze chce mieszkac za darmo (oprocz oplat za media). No ja tego nie rozumiem, bo w takim ukladzie to ja chcialbym poznac dziewczyne z mieszkaniem w kredycie i mieszkac u niej za darmo, w sensie tylko za media. Jak laska i #niebieskiepaski mieszkaja razem na wynajmowanym i placa komus 1500 zl, to wtedy jest okejka, nikt z nich nic nie ma z tego etc, ale jest okejka... nie pojdzie do wynajmujacego powiedziec mu : EJ ! ale prosze oddac mi jakis procent z mieszkania bo ja panu kredyt splacalam przez 10 miesiecy... No ale jak to chlopak ma kredyt na mieszkanie, to wtedy ok zadac od niego zeby albo oddal jej czesc mieszkania w razie jak sie rozstana (to nawet nie jest malzenstwo.. po prostu chlopak - dziewczyna relacja), albo jej oddal to co ona placila za kredyt, bo to przeciez nie jej mieszkanie. To tak jakby po slubie by sie nagle jej zrobilo...Juz pomijam cale inne aspekty typu, ona nie widzi kosztow posiadania mieszkania widzi tylko koszt kredytu, nie widzi remontu, noariuszy etce tec.. jak jej zapytalem sie a co z poniesieniem kosztow jednakowo ktore ja ponioslem zeby te mieszkanie miec, no to stwierdzila ze to sie nie liczy, bo przeciez juz je ponioslem.
Co o tym sadzicie? Mam sie zgodzic i zostac beta bankomatem ? Czy to mnie sie cos posolilo w glowie i to oczywista oczywistosc ze ona nie musi placic za moj kredyt i moze mieszkac za darmo? Czy to po prostu sugerowanie ze chce malzenstwa a nie zwiazku chlopak-dziewczyna. Oboje mamy 35 lat.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Żarcie
Mieszkanie kupiła nim sie poznalismy.
Komentarz usunięty przez autora
Ale tak calkowicie na serio, to koszty powinny być po połowie. Zainteresuj się kolegą który jej takie glupoty opowiada i sprawdz czy nie chce być przyszłą "gałęzią"
Zaakceptował: LeVentLeCri
ZIOMEK NIE DAJ SIĘ JEB%_Ć NA SIANO.
To są twoje ciężko zarobione pieniądze, nie chce płacić to niech wypier%a@a