Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +65
Może i Polska jest dopiero dziewiąta w pomaganiu Ukrainie, ale za to Polacy są zdecydowanie pierwsi w ciągłym żałosnym domaganiu się wdzięczności, podziękowań i przeprosin.
Bo niby robiliśmy to z dobroci serca i umiłowania do Ukrainy, wcale nie po to, by nie mieć ruskiego wojska rozstawionego na granicy polsko-noworosyjskiej.
#ukraina #rosja #wojna
Bo niby robiliśmy to z dobroci serca i umiłowania do Ukrainy, wcale nie po to, by nie mieć ruskiego wojska rozstawionego na granicy polsko-noworosyjskiej.
#ukraina #rosja #wojna
Co pomyślelibyście o dziewczynie, która ma 24 lata i w związku ostatni raz była w liceum? To jakieś 5 lat bycia singielką, przez ten czas nawet się z nikim nie spotykałam, traktowałam wszystkich mężczyzn jak kolegów, nawet na imprezie w klubie nigdy się nie całowałam. Nie wiem, co jest ze mną nie tak, mam duże grono znajomych, dużo podróżuję, ale po prostu wstydzę się rozmawiać z płcią przeciwną i zawsze jak zostaję
W życiu nie zrozumiem ludzi, którzy coś tam hapsną, wypiją szklankę soku i idą do pracy ( ಠ_ಠ)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@mistejk: ja codziennie o 5 rano biegam, więc takie śniadanko to w sam raz na uzupełnienie energii (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@freddydurkee: może i popielec - nigdy się nie przejmowałem kościelnymi wymysłami o tym co i kiedy wolno jeść. Jedynie w wigilię i Wielki Piątek przestrzegam postu, ale to bardziej ze względów praktycznych - żeby zaostrzyć sobie apetyt na główną wyżerkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mukuba: chłopie, kiedy ja ostatnio chlałem xD Lampka wina z żoną wieczorem, ewentualnie piwko do pizzy raz na parę tygodni i tyle¯\_(ツ)_/¯
Inna sprawa, że nigdy chlanie samo w sobie nie stanowiło dla mnie jakiejś wartości - pomijam czasy, w których byłem arcydurny (studia) xD
Normalnie bym takiego śniadania nie robił,
@sailor_73: nie umiałbym tak. Jak mi się raz czy dwa razy zdarzyło z pośpiechu nie zjeść śniadania, to potem prawie napadałem na Panią Kanapkę gdy do nas przyszła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz już jestem po wsunięciu dodatkowo
@Darknes17: no widzisz :) a ja zawsze