Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Problemy w związku: Ślub czy rozstanie? Ⓘ
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast

#nieruchomosci #polska obecni 30 parolatkowi urodzili się za wcześnie na
- 500/800+
- 0% PIT dla młodych
- dostępne mieszkania
załapali się na:
- chujnia lat 90
- 500/800+
- 0% PIT dla młodych
- dostępne mieszkania
załapali się na:
- chujnia lat 90

źródło: comment_1582520951uXIUIcp7zpk3MjUXJgVVWg.jpg
PobierzDokładnie - na takich dyletantach trzeba się bogacić. Tłumaczenie i tak nie ma sensu, a jak zapłaci to i bedzie szczęśliwa, że ma wszystko pezeniesione "zgodnie ze sztuką"...
XD
Komentarz usunięty przez autora
@abcdefghijklmn: Uczę w szkole średniej i ci powiem, że ci przed 30 to tak, dużo umieją zrobić. Ale młodzież nie. Bo oni nie używają komputerów, tylko telefonów ewentualnie tabletów. Rozkręcać nie rozkręcali nigdy nic bo po co jak mama tata kupią nowe albo co najwyżej do serwisu się da. To nie to,
Komentarz usunięty przez autora