Aktywne Wpisy

Mireczki plusować, bo jak nie to wjecie co bendzie, zara Amerykę tu zrobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
źródło: IMG_1330
Pobierz
Badajcie swoje pierożki, Mirabelle. Wykonałam badanie na HPV w ramach programu profilaktyki raka szyjki macicy i wyszły mi zmiany.
Żadnych nieprawidłowych wyników cytologii w historii, lvl32, 2 porody, regularne miesiączki, żadnych niepokojących objawów. Wyszedł wirus HPV (nie wiadomo jaki szczep, poza tym, że nie 16 i 18, czyli tych najbardziej onkogennych nie mam) i dysplazja (CIN1). Za niecały miesiąc kolposkopia i dowiem się więcej.
Więc, jak już napisałam na wstępie, badajcie pierożki.
Żadnych nieprawidłowych wyników cytologii w historii, lvl32, 2 porody, regularne miesiączki, żadnych niepokojących objawów. Wyszedł wirus HPV (nie wiadomo jaki szczep, poza tym, że nie 16 i 18, czyli tych najbardziej onkogennych nie mam) i dysplazja (CIN1). Za niecały miesiąc kolposkopia i dowiem się więcej.
Więc, jak już napisałam na wstępie, badajcie pierożki.

Jeżeli jesteś włascicielem xboxa x czy nie załujesz że nie kupiłes ps4? Czy jak włoze płyte z grą od xbox360 to zagram czy musze sciagać jakieś łatki po ileś tam GB?
Konsola będzie podłączona pod monitor full hd i będzie do niej podłączony internet po kablu?
Czy łatwo jest przenieść konto? Pytam się bo loguje się automatycznie a nie mam pewności czy pamietam hasło. Mam xbox360
Jak wyglada porównanie aplikacji i obsługi menu do ps4
Ktoś zapyta po co mi xbox x jak mam monitor full hd. Bo jest teraz w dobrej cenie. Moze kupie sobie tv 4k no i chce za kilka miesiecy pograc w cyberpunk 2077 i wieśka3 oraz w RRD2
Jakie odczuwacie minusy przy xboxie i czy załujecie zakupu? Piszcie wady i jak możecie to podajcie jakieś ciekawe linki
#pytanie #pytaniedoeksperta #konsole #ps4pro #xboxone
wsteczna kompatybilność z 360 powoduje, że odczyta Ci płytę ale musi ściągnąć jakieś tam rzeczy, no i sprawdź sobie listę gier, bo nie wszystkie są dostępne w ten sposób
no to kup sobie tego Xboxa i ciesz się życiem