Wpis z mikrobloga

Siema Mirki.
Zostalem dzisiaj zaatakowany przez 2 patusow. I z tym sobie poradziłem, usadzilem ich na asfalcie. Jednakze po tym zaatakowalo mnie kolejnych 4. I badac przez nich boty dzwoniłem na 112 i blagalem o patrol.

Wievie co mi powiedziano?! Ze mam od nich odejsc xD i teraz moje pytanie brzmi, grze moge zgłosić dyspozytora od 112, bo o-----ł maniane w c--j i che zeby ludzie ktorzy mi to zrobili nie mieli zycia jak i osoba która przyjęła zgłoszenie nie miala pracy
Geldon - Siema Mirki.
Zostalem dzisiaj zaatakowany przez 2 patusow. I z tym sobie po...

źródło: comment_1582341706dYvXfen8FDUwWUFktYSWIN.jpg

Pobierz
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dobrze ci dyspozytor powiedział pijany baranie, gdybyś go posłuchał to byś teraz nie miał tej p---y pod okiem przynajmniej.

@w2kn2e: Jakby to laska dzwoniła to by w sekundę byli na zgłoszenie typu "ktoś się na mnie źle spojrzał"
  • Odpowiedz
@Geldon: no ale chyba tak powinien zaeragować? to tak jakby komuś się dziecko dusiło i ktoś nie wiedział co robić, to nie wzywa tylko pogotowie ale właśnie udziela rad co robić... chociaż z doświadczenia wiem że dzwonienie na 112 jest mało efektywne.
  • Odpowiedz
N------------m co drugiego tutaj po kolei w tych waszych piwnicach. Banda j------h niewolników bez potrzeby poczucia wolności poza swoim schowkiem na Zgredka. Uznajmy, że ulaniec pisze prawdę i tylko prawdę, a wy lizneliscie chociaż matematykę na poziomie podstawówki. Jakie prawdopodobieństwo jest, że ten gość miałby szansę uciec przed sebastianami? Hatfu na was
  • Odpowiedz
@somskia: Nie wiem k---a, na nogach? Jak się stawia krok za krokiem to się idzie, kiedy robi się to szybciej to się biegnie. Polecam spróbować.
W jaki sposób telefon na 112 miał mu pomóc podczas pobicia? Jak już go biją to najpierw trzeba zapewnić sobie bezpieczeństwo, później zgłaszać przestępstwo. Przecież to jest k---a podstawowa wiedza, której uczą nawet na kursie prawa jazdy xD Ale skąd mogą wiedzieć to dzieci z
  • Odpowiedz
@Geldon kiedy wy się ludzie nauczycie, że nie dzwoni się do tych konowałów robiących za najniższą krajową, tylko prosto na 997? xd na 112 to możesz dzwonić jak ktoś, nie wiem, śmietnik podpalił xD
  • Odpowiedz
@wcfilmowe
Jesteś poważny? xD Ty chyba zakładasz, że te sebki były kulawe albo że OP chodzi z jetpackiem po ulicy i może sobie włączyć nadświetlną i s--------ć przed bandą wysportowanych p-----w. Próba ucieczki skończyłaby się po 5 metrach i dostałby jeszcze bardziej, bo by ich tym tylko striggerował. OPowi zależało na tym, żeby policja przyjechała jak najszybciej, toteż zgłosić to chciał od razu. Jak już cudownie s---------z, to po co Ci
  • Odpowiedz
Nie bardzo rozumiem co OP-owi miał więcej poradzić operator 112. Oni nie dysponują patrolami - przesyłają informację drogą elektroniczną do odpowiedniej dla miejsca zdarzenia jednostki policji i to już w gestii tych drugich jest czy i kiedy patrol zostanie wysłany na miejsce. A że radził odejść? A co miał zrobić? Poskładać agresorów przez telefon, czy wskoczyć w prywatny samochód i ruszyć na ratunek? XD
Druga sprawa, że nie wiem czy na terenie
  • Odpowiedz
@Geldon: A jak jakaś flądra się spłakała, że ją ktoś rzekomo "dotknął" xD na ulicy i że policja śmiała być dopiero po 5 minutach, po czym wkleiła do internetu zdjęcie zapłakanej mordy, to potem Komenda Główna przepraszała.

Wszyscy maja w dupie poważne przestępstwa, służby reagują tylko na podejrzenia heteroseksualizmu lub wydumane "napaści seksualne".
  • Odpowiedz
@Geldon: Cześć!
Niestety nie jesteś pierwszą osobą, której nikt nie pomógł w takiej sytuacji. Bardzo dobrze pamiętam sprawę Sophie Lancaster, która została napadnięta, brutalnie pobita (kopniaki w głowę i całe ciało) na śmierć oraz jej chłopak został skatowany. Ciesze się, że żyjesz i że udało ci się w końcu doprosić opieki medycznej.
Takie sytuacje uczą nas, że warto reagować (choćby dzwoniąc po karetkę/po policję ). Nie bądź obojętny na czyjeś
  • Odpowiedz