Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +97
Zostalem dzisiaj zaatakowany przez 2 patusow. I z tym sobie poradziłem, usadzilem ich na asfalcie. Jednakze po tym zaatakowalo mnie kolejnych 4. I badac przez nich boty dzwoniłem na 112 i blagalem o patrol.
Wievie co mi powiedziano?! Ze mam od nich odejsc xD i teraz moje pytanie brzmi, grze moge zgłosić dyspozytora od 112, bo o-----ł maniane w c--j i che zeby ludzie ktorzy mi to zrobili nie mieli zycia jak i osoba która przyjęła zgłoszenie nie miala pracy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
https://www.wykop.pl/link/3935739/mezczyzna-staje-w-obronie-chlopaka-zaatakowanego-nozem/
Komentarz usunięty przez moderatora
@KozakCzerwony: ja p------e, trochę przerażające. Jak udaje ci się mieć aż tak rażącą niewiedzę o świecie w którym żyjesz?
Komentarz usunięty przez moderatora
Chyba, że cie tylko butem szturchali.
Nie dzwoni się na 112, tam pracuja ludzie po 30 godzinnym kursie XDDDDDDDDDDDDD