Wpis z mikrobloga

Siema Mirki.
Zostalem dzisiaj zaatakowany przez 2 patusow. I z tym sobie poradziłem, usadzilem ich na asfalcie. Jednakze po tym zaatakowalo mnie kolejnych 4. I badac przez nich boty dzwoniłem na 112 i blagalem o patrol.

Wievie co mi powiedziano?! Ze mam od nich odejsc xD i teraz moje pytanie brzmi, grze moge zgłosić dyspozytora od 112, bo o-----ł maniane w c--j i che zeby ludzie ktorzy mi to zrobili nie mieli zycia jak i osoba która przyjęła zgłoszenie nie miala pracy
Geldon - Siema Mirki.
Zostalem dzisiaj zaatakowany przez 2 patusow. I z tym sobie po...

źródło: comment_1582341706dYvXfen8FDUwWUFktYSWIN.jpg

Pobierz
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Geldon: jeżeli nie wysłał patrolu to wtedy zgłaszaj gdzie popadnie. jak wysłał i radził Ci spieprzać to nic nie zrobisz bo się zachował zgodnie z procedurą (i ekhm... zdrowym rozsądkiem?)
  • Odpowiedz
@Geldon: Stary ja pracuje z gościem. Któremu siostra się zwijała z bólu (22 lata) dyspozytorka powiedziała że pewnie ma okres i go olała. Nikt nie przyjechał. Sam zawiózł siostrę, niestety zmarła po 3 tygodniach na ostre zapalenie trzustki. Tam jest taka znieczulica że się w głowie nie mieści zdrowemu człowiekowi.
  • Odpowiedz
@Geldon: CPR - Centrum Powiadamiania Ratunkowego działa przy wojewodzie. Skargę możesz złożyć zarówno do szefa CPR jak i do wojewody. Możesz też zgłosić sprawę do prokuratury (poprzez komisariat policji)
  • Odpowiedz
@bartektokotyo hahahah czy ty chcesz powiedzieć że sztuka walki pozwoli ci jednocześnie r------ł 6 gości, a chmura gazu wypuszczona im w ryj nic nie da xD ? K---a śmieszny jesteś w c--j. Znasz krakowską anegdotkę o mistrzu taek won do (czy jak się to pisze), który byk taki zajebisty a zginął w walce 1 na 1 od ciosu nożem? K---a rękami i kopniakami się obronie lepiej przed grupą ludzi niż gazem?
  • Odpowiedz
Nawet jeśli, to nóż to nie pistolet, nie zabijesz od razu człowieka

@KozakCzerwony: ja p------e, trochę przerażające. Jak udaje ci się mieć aż tak rażącą niewiedzę o świecie w którym żyjesz?
  • Odpowiedz
@Geldon: Mi raz j----y patus nawalał siekiera w drzwi od mieszkania i krzyczał że mnie zabije. Dzwonię na policję a gość mi że ok ktoś podjedzie. Po 20 minutach dzwonię znów i mówię że się boję i muszę uciekać przez okno. Przyjechali po 30 i tekst że nie złapali na gorącym uczynku i nic zrobić nie mogą chociaż gość recydywista. Dobrze że drzwi były podwójne i mocne. Zabiłby mnie jak
  • Odpowiedz