Aktywne Wpisy
jankowski90 +164
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
rales +266
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
Zdjęcie po w komentarzu
Normalne jest że jak takie małe dziecko je to kruszy.
Wyjdź z piwnicy. Tak wygląda świat.
@Megawonsz_dziewienc: a gdzieś twierdzę inaczej? Temat o jedzeniu bombelka, to napisałem że w jego wieku tak dzieci jedzą jak się ich nie pilnuje. Oraz napisałem też to: "nie rozumiem czemu rodzice nie ogarniają później tego syfu po bombelku i samych sobie."
Potem przyszedł i ojciec mu powiedział, że przeprasza ale zrzucił część bułki na podłogę a kelner, że nie
No jak? Bo pracowałam w kinie i dobrze wiem jak to wygląda xD oczywiście zdarzy się zostawiony kubek po piciu, prawda. Ale to co się dzieje po seansach dla gówniaków to najgorszy dramat, wszędzie porozrzucany az do pierwszego rzędu popcorn, rozlane napoje, porozmazywane słodycze wszędzie.
@chrominancja:
czyli piszesz, ze na seansach dla doroslych (powiedzmy 16+) nie ma NIGDY porozrzucanego popcornu? A skoro nawet dorosli nie potrafia utrzymac po sobie porzadku, to dlaczego
W ogóle pracowałeś w kinie, że wysnuwasz takie wnioski? Czy widziałeś tylko salę po seansie dla dorosłych, a nigdy nie byłeś w sali po dzieciach?
@chrominancja:
Czyli syfi kazdy, ok to teraz wystarczy, ze nie bedziemy wpuszczac doroslych i juz w kinach bedzie czysto :D Tylko obsluga w nich
@chrominancja:
no wiem, ze prawda jest bolesna...
za duzo widzialem, wlacznie z tym jak zachowuja sie "mlodzi, ambitni, wyksztalceni, szanujacy sie pracownicy wielkich korporacji". Dzieci przy nich to potrafi byc oaza spokoju i porzadku.
z małego kaszojada nic dobrego nie wyrośnie
Komentarz usunięty przez autora
@siona