Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +292
Chciałabym się POchwalic dziś że schudło mi się ostro
2019 miałam 75 kg, 2022 miałam już 112 kg a teraz stoję na 85 kg (。◕‿‿◕。) lecę dalej
#chwalesie #chudnijzwykopem
2019 miałam 75 kg, 2022 miałam już 112 kg a teraz stoję na 85 kg (。◕‿‿◕。) lecę dalej
#chwalesie #chudnijzwykopem
źródło: 1000005066
Pobierz
RyczyszNaSzyszka +141
Ale sobie liżą j---a, kółeczko wzajemnej adoracji, banda nieudaczników XD
źródło: 1000019181
Pobierz

1. Jestem zielony - pls help me. I nie ma w tym nic złego - o ile pytania są precyzyjne i ktoś się stara.
2. Chcę zostać #programista15k - jak zacząć? Na ten tag wpada też dużo dziwnego syfu, typu: jestem przegrywem i jestem z tego 'dumny'. Pewnie mądrym posunięciem była by rezygnacja z obserwacji...
3. Oferty pracy. Co też ok - ale powiedzmy, że nie jestem w grupie docelowej.
4. Oferty pracy razy 10 - od 'liderów' społeczności - olbrzymie listy ofert dla backendów/frontendów etc. Czy jest już tak źle, że ktoś kto jest zainteresowany pracą nie potrafi przejrzeć nofluffjobs czy justjoinit? Ktoś mi może wytłumaczyć - what's the point?
5. O dziwo sporo pytań o excela. Co dla mnie osobiście - interesujący fenomen.
Reasumując - wartościowych treści jak na lekarstwo - albo obserwuję nie to, co trzeba, albo wykop to nie do końca to czego szukam.
Jakiekolwiek sugestie? Albo komuś będzie się chciało wytłumaczyć ewentualnie co tu się stało przez ostanie 5 lat?
Z rigczem technologicznie:
#od0dopentestera i @KacperSzurek
@devopsiarz i #devopsiarz
#
@opalczynski: Mnie one osobiście co najmniej denerwują, a nawet w-------ą. Zwykły spam pod tagami, które obserwuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)