Wpis z mikrobloga

• 21
Smutno mi bo się kąpałem i przypomniała mi się typiara z gimbazy, która z-----a mi całe gimnazjum.
Wyzywała mnie że jestem gruby i chodzę w jednej bluzie. Najśmieszniejsze jest to, że jak patrzę teraz na tamte zdjęcia to nie byłem gruby tylko miałem pucałowatą twarz, a bluzę zacząłem nosić bo niby czarny wyszczupla. To była moja jedyna czarna bluza i codziennie k---a ją prałem żeby tylko iść w niej do szkoły. Matka darła ryja co ja o---------m, że w nocy bluzę piorę. Jednak żeby porozmawiać to niee..

No i tak jedna patusiarska wypierdka zniszczyła mi kilka lat życia i samoocenę do końca edukacji.
Najbardziej p------e było w tym to że nikt mi nie pomógł. Miałem normalnie kolegów i nawet brata w szkole i wszyscy to ignorowali. Nie potrafiłem sobie z tym poradzić bo zawsze robiła to w grupie dziewczyn z jej klasy lub przy kumpeli.

Teraz już jestem dorosły i wiem, że wybrała sobie najsłabszy cel. Nie dość że chłopak to jeszcze z biednej rodziny gdzie rodzice mieli go w dupie i młodszy o rok. ()
Żałuję, że wtedy nie miałem nikogo żeby mnie obronił.
() Albo żebym sam się obronił..

Ehh co to za powrót do przeszłości, że teraz ryczę.
Jeszcze wszedłem do tej typiary na Facebooka i nic się z twarzy i wyglądu nie zmieniła. Została jakąś fanką przerabiania samochodów.
#zalesie #przegryw #szkola #gownowpis
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FeZik: trzymaj się chłopie, pamiętaj że jeżeli jedna różowa jest taka to nie oznacza, iż każda taka jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Miałem normalnie kolegów i nawet brata w szkole i wszyscy to ignorowali. Nie potrafiłem sobie z tym poradzić bo zawsze robiła to w grupie dziewczyn z jej klasy lub przy kumpeli.

@FeZik: kolegow i braci to sie zbiera jak Cie jacys starsi / silniejsi chca sklepac...

Z jedna laska powinienes sobie dac samemu rade.
  • Odpowiedz
@FeZik: p---a jesteś i tyle, sam se zniszczyles a nie ona. Czasem tak jest że ktoś ci wchodzi na głowę ale wtedy się trzeba postawić i jest spokój. A ty jesteś słaby i się dałeś jakiejs.glupiej łasce. No cóż niektórzy odpadają na wstępie.
  • Odpowiedz
@FeZik:

Bo nikt w szkole nigdy w------l nie dostal. Ja sam zaczalem na poczatku gimnazjum i mialem na pienku z 3/4 2-3 klas.

Raz sie ustawilem z nimi, troche sie poszarpalismy i wielka sztama.
A ilosci lamusow, ktore kazdego dnia byly gnebione
  • Odpowiedz
@FeZik: Z koleżanką w gimnazjum byłyśmy jednymi z bardziej popularnych dziewczyn.
I miałyśmy w klasie takiego chłopaczka, którego inni wyzywali jak Ciebie. Chodził cały czas w tych samych ciuchach, doszedł do klasy po paru miesiącach i był trochę "inny".
Zakumplowałyśmy się z nim i od tamtej pory nikt mu nie dokuczał.
Nie wszystkie różowe są takie złe.
  • Odpowiedz