Wpis z mikrobloga

@myrmyrek: mnie akurat wkręcił w online, ale z perspektywy czasu zauważam, że sporo osób tam nie ma pojęcia o tych trybach (podobnie jak w innych wyzwaniach tygodniowych i jeździe zespołowej). Mam podejeście takie żeby zrobić i zapomnieć.
  • Odpowiedz
@myrmyrek: plac zabaw faktycznie slabo rozwiazany poniewaz nie ma żadnej kary za opuszczenie gry a i nagroda wplywu jest marna za jakies pół godziny gry, sam wychodzę jesli moja druzyna opuszcza zabawe bo mi po prostu szkoda czasu, nawet jedna roznica gracza w druzynach robi ogromną przewage w tej zabawie
  • Odpowiedz
@myrmyrek: to jest właśnie mój problem z zespołowymi wyścigami, pół biedy jak prowadzisz, bo z reguły ktoś to dociągnie, ale ja mam często akcje, że mam jakieś w miarę konkurencyjne auto i byłbym w stanie przyhamować AI, tak żeby zespół sobie ich wyprzedził, ale nie - typ ode mnie broni 5-6 miejsca jak lew.
  • Odpowiedz
  • 2
@myrmyrek o ile wyścigi zespołowe jeszcze ujdą, to plac zabaw to dno. Długie, nudne. Jak masz pecha do ludzi to ciężko to wygrać. W zasadzie to nawet dobrze, że przegrywający wychodzą, bo wtedy szybki walkower i można jechać dalej
  • Odpowiedz
@Movet: właśnie plac zabaw jest fajny - coś ciekawszego jak ciągłe ściganie się. I fakt faktem lepsza gra jest jak każdy zostaje. I w sumie wpływ też najgorszy za to nie jest.
  • Odpowiedz