Aktywne Wpisy
skąd sie wziely wasze nicki? śmiało pochwalcie sie. moj to wiadomo. (。◕‿‿◕。)
#historia #nickiminaj #pdk #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#historia #nickiminaj #pdk #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
yourgrandma +42
W ankiecie dotyczącej XXXIV edycji #wykopoweprzeboje wybraliście na kategorię przeboje folkowe. Podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Starajcie się sprawdzić przed dodaniem, czy ktoś już waszej piosenki nie dodał wcześniej, polecam ctrl+f (i tak nie posłuchacie...)
#muzyka #folk
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Starajcie się sprawdzić przed dodaniem, czy ktoś już waszej piosenki nie dodał wcześniej, polecam ctrl+f (i tak nie posłuchacie...)
#muzyka #folk
Krajóka, załadunek ręczny w sobotę i auto musi być 420km dalej w Pon rano na rozładunku.
Przewoźnikowi płaciłem 1300, klient 1500, przewoźnik płatność 7 dni, klient jak sobie przypomni to płaci. Czasem 1 dzień, czasem 3 miesiące.
Dzwonił właśnie i #!$%@?ł mnie z góry do dołu, że zdzieram z niego bo on słyszał że 13,6 jeździ teraz po kraju za 2,5zł/km. I on chce też tyle płacić. Szkoda tylko, że jak nie było aut to dokładałem po 200zł przewoźnikowi ze swoich, by tylko podstawił auto w sobotę, bo w sezonie każdy ma to gdiześ.
A niech idzie w uj do podlasków, tam mu dadzą dobrą cenę.
#pracbaza #bekaztransa #spedycja