Wpis z mikrobloga

Mireczki pytanie od młodszego kolegi (19lvl)
Czy praca w korpo to serio taka chujnia jak wszyscy mówią? Co powoduje że jest taka opinia? Jeśli możecie napiszcie jak to serio wygląda

#pracbaza #pytanie #korpo
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@CzasemBiegam: przecież praca w korpo to największy wygryw
Nielimitowane przerwy wszystko robisz na spokojnie siedzisz w klimatyzowanym biurze
Jedyny minus to jest target którego i tak nigdy nigdy nie wyrabia i o który nikt nie daje j-----a xF
  • Odpowiedz
  • 0
@CzasemBiegam: wiadomo, zależy od korpo, u mnie jest całkiem spoko, częsciej w-------ą cie jakieś małe pierdoły, głównie związane z organizacją czegoś bo np dostajesz sprzeczne info od wielkich menadżerów z góry, ci menadżerowie są najgorsi ogólnie Bo często nie mają pojęcia jak wygląda twoja praca dlatego masz zawsze te mityczne targety których twój zespół nie wyrabia ale nikt nie daje o to j-----a, np u nas cały ostatni rok j----i
  • Odpowiedz
Jedyny minus to jest target którego i tak nigdy nigdy nie wyrabia i o który nikt nie daje j-----a xF

@Dottore: Nieprawda, ja często miałem +100%

@CzasemBiegam: Korpo Korpo nie równe. Pracowałem w jednej z większych firm w PL (międzynarodowa firma) i było trochę nudno, brak rozwoju.
Teraz pracuję w firmie która ma 160os, a moja praca ma wpływ na całą branżę w PL.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@modzelem: wiesz target zależy od korpo ja w swoim mam taki target że tego się nie da zmierzyć bo każdy przypadek który analizujemy jest inny
  • Odpowiedz