Są tu jacyś heteroseksualni mężczyźni? ( ͡°͜ʖ͡°) Mam do was pytanie natury intymnej: nie odczuwacie czasami potrzeby bliskości z innym mężczyzną? Nie chodzi mi o seks, ale o emocjonalną więź z nieznacznie fizycznym kontaktem. Nie chcielibyście, aby ten drugi zdjął z was obowiązek ciągłego bycia "na posterunku"? Nie chcielibyście, aby was odciążył wymaganą dzisiaj przez kobiety męskością? Aby poklepał po ramieniu, może przytulił, a wy byście zasnęli w jego ramionach od czasu do czasu? Może dziwne pytanie, ale ja się nie wstydzę, że takie coś odczuwam, ciekawi mnie czy ktoś jeszcze. Proszę bez hejtu. #pytanie #ciekawostki #zwiazki #psychologia
nie odczuwacie czasami potrzeby bliskości z innym mężczyzną? Nie chodzi mi o seks, ale o emocjonalną więź z nieznacznie fizycznym kontaktem. Nie chcielibyście, aby ten drugi zdjął z was obowiązek ciągłego bycia "na posterunku"? Nie chcielibyście, aby was odciążył wymaganą dzisiaj przez kobiety męskością? Aby poklepał po ramieniu, może przytulił, a wy byście zasnęli w jego ramionach od czasu do czasu?
@4gN4x: To normalne, że nie wszystkie relacje określa się w kategoriach seksualności. Szczególnie jeśli relacje za młodu były trudne, może pojawić się problem z przytuleniem kumpla czy nawet ojca.
@4gN4x: jest coś takiego jak bromance i jest to powszechne znane. Ale usypianie w ramionach innego mężczyzny to pedalstwo over 9000 i nie wiem czemu miałbym odczuwać taką potrzebę xD
@4gN4x: Nie. Bardziej czasami potrzebuje pogadać z kimś, wylać swoje żale, nie będąc ocenianym oraz nie biorąc udziału w wyliczance kto ma gorzej/lepiej
@4gN4x: Polecam tekst pana Mellibrudy o męskiej emocjonalności, wyjaśnia i ustawia punkt odniesienia, którego nie zniszczy ci żadna kobieta swoim #!$%@?, poza tym relacje między facetami są fajne i #!$%@?
Pomyślcie sobie, że mamy teraz tylko cyfrowy pieniądz i pada system lub jest awaria związana z siecią energetyczną. Nie zapłacicie na allegro albo w xkomie za swoje zakupy xD Już u wielu osób jest panika, a to tylko #!$%@? system płatniczy zdechł na kilkadziesiąt minut xD
Rosja? Proszę Cię NATO ich rozjedzie, Rosja strzela z karabinów z 1 wojny światowej nie dadzą rady ( ͡°͜ʖ͡°) póki co to Rosja rucha całą Europę w dupę wielkim czerwonym siusiakiem, a wy nadal wierzycie w wielką zachodnią Europę i NATO? #wojna #ukraina #rosja
#pytanie #ciekawostki #zwiazki #psychologia
@4gN4x: tak
@4gN4x: nie
@4gN4x: XD
moze byscie sobie zwalili konia, obciagneli od czasu do czasu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Badania mówią, że są lepsze od relacji z kobietami, i z doświadczenia powiem, że tak jest. Szkoda tylko, że taki mamy klimat i trudno znaleźć normalnego kumpla.
https://www.wykop.pl/link/5031221/mezczyzni-czerpia-wiecej-satysfakcji-z-przyjazni-niz-z-relacji-z-kobietami/
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@egonszef: dej link, cumplu