Są tu jacyś heteroseksualni mężczyźni? ( ͡°͜ʖ͡°) Mam do was pytanie natury intymnej: nie odczuwacie czasami potrzeby bliskości z innym mężczyzną? Nie chodzi mi o seks, ale o emocjonalną więź z nieznacznie fizycznym kontaktem. Nie chcielibyście, aby ten drugi zdjął z was obowiązek ciągłego bycia "na posterunku"? Nie chcielibyście, aby was odciążył wymaganą dzisiaj przez kobiety męskością? Aby poklepał po ramieniu, może przytulił, a wy byście zasnęli w jego ramionach od czasu do czasu? Może dziwne pytanie, ale ja się nie wstydzę, że takie coś odczuwam, ciekawi mnie czy ktoś jeszcze. Proszę bez hejtu. #pytanie #ciekawostki #zwiazki #psychologia
@4gN4x: jestem heteroseksualny ale mam przyjaciół z którymi może się nie całuje ale potrafimy się przytulić kiedy tego bardzo potrzebujemy w sensie takie przytulenie Ala pomocna dłoń także w sumie nie wiem co sadzić o tym pytaniu, wydaje mi się ze dobrze mieć przyjaciela takiego
a wy byście zasnęli w jego ramionach od czasu do czasu
@4gN4x: To już jak dla mnie trochę przesada ale generalnie wydaje mi się, że rozumiem o czym piszesz. W ojcem miałem zwykle relacje tak mniej więcej 5/10, a ze starszym bratem 2/10 i brakuje mi obecnie kogoś z kim mógłbym pogadać o wszystkim, otworzyć się. Kogoś kto czasem po prostu poklepałby mnie po plecach i powiedział, że będzie OK. Wbrew
@LasagneBolognese nie jestem psychologiem, ale po prostu może brakuje mu ojca. Facet też ma potrzebę przytulić się do ojca, bez podtekstow seksualnych.
Jestem w pełni hetero ale mógłbym poleżeć w bieliźnie z jakimś ładnym chłopcem i się poprzytulać No i też bym chętnie obciągnął ale to z ciekawości jak to jest i bez podtekstu sexualnego zupełnie
@4gN4x: Ja bym bardzo chciał mieć takiego przyjaciela. Nie wyobrażam sobie abym mógł się wyżalić k0biecie. Zapewne oplułaby mnie i poniżyła bo one nienawidzą facetów z problemami.
Pomyślcie sobie, że mamy teraz tylko cyfrowy pieniądz i pada system lub jest awaria związana z siecią energetyczną. Nie zapłacicie na allegro albo w xkomie za swoje zakupy xD Już u wielu osób jest panika, a to tylko #!$%@? system płatniczy zdechł na kilkadziesiąt minut xD
Rosja? Proszę Cię NATO ich rozjedzie, Rosja strzela z karabinów z 1 wojny światowej nie dadzą rady ( ͡°͜ʖ͡°) póki co to Rosja rucha całą Europę w dupę wielkim czerwonym siusiakiem, a wy nadal wierzycie w wielką zachodnią Europę i NATO? #wojna #ukraina #rosja
#pytanie #ciekawostki #zwiazki #psychologia
https://www.wykop.pl/wpis/41462117/sa-tu-jacys-heteroseksualni-mezczyzni-%CA%96-mam-do-wa/
@4gN4x:
To już jak dla mnie trochę przesada ale generalnie wydaje mi się, że rozumiem o czym piszesz. W ojcem miałem zwykle relacje tak mniej więcej 5/10, a ze starszym bratem 2/10 i brakuje mi obecnie kogoś z kim mógłbym pogadać o wszystkim, otworzyć się. Kogoś kto czasem po prostu poklepałby mnie po plecach i powiedział, że będzie OK. Wbrew
Facet też ma potrzebę przytulić się do ojca, bez podtekstow seksualnych.
No i też bym chętnie obciągnął ale to z ciekawości jak to jest i bez podtekstu sexualnego zupełnie
@4gN4x:
Tak
Wychowywałeś się z ojcem w domu?