Wpis z mikrobloga

Wyobraź sobie, jaka w dotyku jest kobieta. Wyobraź sobie, jak miękka i ciepła jest jej skóra. Wyobraź sobie słodki zapach jej perfum. Wyobraź sobie, jak czule przyciska swoje delikatne usta do twoich. Wyobraź sobie, że pozwala ci położyć się na sobie i włożyć w nią swojego penisa, jęcząc cicho, gdy się wślizguje. Wyobraź sobie ściany jej ciasnej, ciepłej pusi owiniętej wokół każdego centymetra twojego penisa. Wyobraź sobie, że z każdym pchnięciem oddycha coraz ciężej.
Wyobraź sobie, że owija się wokół ciebie rękoma i nogami, trzyma cię tak blisko, jak to tylko możliwe i błaga, abyś skończył w niej, gdy wypuszczasz w jej środku każdą uncję swojego nasienia.
Następnie wyobraź sobie uczucie czystej satysfakcji i spokoju, które pojawia się później i patrzenie obok siebie, aby zobaczyć osobę, która troszczy się o ciebie i zaakceptowała cię w możliwie najbardziej intymny sposób. Być może nigdy nie doświadczysz tego, ponieważ twój szkielet jest zbyt mały lub kości twojej twarzy nie mają właściwego kształtu. Miłego dnia.

#przegryw #blackpill #redpill #rozowepaski #tfwnogf #s----------e #stulejacontent #zwiazki #plodnajulka #chadowezycie #wyglad #danzinger #pasta #ladnapani #plodnajulka #harlekinydlaprzegrywow
Danzinger - Wyobraź sobie, jaka w dotyku jest kobieta. Wyobraź sobie, jak miękka i ci...

źródło: comment_1581208712jGur432OI5KA7nVjUyf1YR.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

verboten

@Danzinger: nikt Ci nie zabrania brać w krajach cywilzowanych jak Holandia

a co do kobiet, seksów i psychodelików to s--s jest fajny za małolata kiedy s----a zalewa mózg, z czasem inne bodźce stają się zajebiste, co prawda na libido nie narzekam a właściwie ciągle mam w------e poza skale ale to już nie to samo jeżeli chodzi o wkręte w s--s - to już po prostu czynność dla zasady, przynajmniej dla mnie. Mam jedną koleżankę do której ciągle coś tam czuję i przy której s--s jest ciągle magiczny ale mieszka daleko więc i rzadko mam szansę na robienie jej. Pozostałe d--y to tylko fajne opakowanie na cipe, przynajmniej tak to
  • Odpowiedz