Aktywne Wpisy
AlexHunter +1
Nie oddaję za onkologa
#budda
#budda
Tranzol +59
Moze w szoku nie jestem, ale zadziwia mnie jak głupie jest społeczeństwo. Kiedy pisane było tygodnie temu, że budda jest jakiś szemrany to mówili, że nie możliwe że się dorobił na zmywaku ciężką pracą zostawcie go. Teraz jak go chapneli za krzywe interesy o których było pisane od dawna, ci sami mówią że niemożliwe, że to przez to że pomógł więcej niż rząd xdd Dostanie wyrok na 10 lat bo wszystkie dowody
Wyobraź sobie, że owija się wokół ciebie rękoma i nogami, trzyma cię tak blisko, jak to tylko możliwe i błaga, abyś skończył w niej, gdy wypuszczasz w jej środku każdą uncję swojego nasienia.
Następnie wyobraź sobie uczucie czystej satysfakcji i spokoju, które pojawia się później i patrzenie obok siebie, aby zobaczyć osobę, która troszczy się o ciebie i zaakceptowała cię w możliwie najbardziej intymny sposób. Być może nigdy nie doświadczysz tego, ponieważ twój szkielet jest zbyt mały lub kości twojej twarzy nie mają właściwego kształtu. Miłego dnia.
#przegryw #blackpill #redpill #rozowepaski #tfwnogf #s----------e #stulejacontent #zwiazki #plodnajulka #chadowezycie #wyglad #danzinger #pasta #ladnapani #plodnajulka #harlekinydlaprzegrywow
@Danzinger: nikt Ci nie zabrania brać w krajach cywilzowanych jak Holandia
a co do kobiet, seksów i psychodelików to s--s jest fajny za małolata kiedy s----a zalewa mózg, z czasem inne bodźce stają się zajebiste, co prawda na libido nie narzekam a właściwie ciągle mam w------e poza skale ale to już nie to samo jeżeli chodzi o wkręte w s--s - to już po prostu czynność dla zasady, przynajmniej dla mnie. Mam jedną koleżankę do której ciągle coś tam czuję i przy której s--s jest ciągle magiczny ale mieszka daleko więc i rzadko mam szansę na robienie jej. Pozostałe d--y to tylko fajne opakowanie na cipe, przynajmniej tak to
@Danzinger: Od czego są tytanowe wszczepy
( ͡° ͜ʖ ͡°)