Wpis z mikrobloga

Moze w szoku nie jestem, ale zadziwia mnie jak głupie jest społeczeństwo. Kiedy pisane było tygodnie temu, że budda jest jakiś szemrany to mówili, że nie możliwe że się dorobił na zmywaku ciężką pracą zostawcie go. Teraz jak go chapneli za krzywe interesy o których było pisane od dawna, ci sami mówią że niemożliwe, że to przez to że pomógł więcej niż rząd xdd Dostanie wyrok na 10 lat bo wszystkie dowody okażą się obciążające dla niego, to będą mówić że może i winny ale przecież pomagal, masakra xd #budda
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tranzol siedzę na tym tagu od co najmniej 2 lat i jak wychodziły nowe rzeczy to od razu czułem smród. nawet niektóre mirasy nie dowierzały, że można bezkarnie takie wały kręcić i pisali, że znowu teorie spiskowe xD tak teorie spiskowe, wszystko przepisane na tępą dupe, żadna historia nie jest spójna, 20 latek handluje luksusowymi samochodami. mi to jeden miras nawet próbował udowodnić, że wieśniak ma auta od UWAGA bogatego ojca
  • Odpowiedz
  • 1
A jak wyszło że jednak ojciec się zapił, to wziął w leasing i koledzy mu spłacali xd. Przecież każdy może od tak sobie wziąć w leasing auto, tymbardziej sportowe.
  • Odpowiedz
@Tranzol to jak z kościołem, p-------a i wierzącymi. Albo z pisem i wyborcami. Można to podsumować tak, pewnych ludzi goniła mądrość albo zawsze byli szybsi ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Tranzol: Chyba się nie zrozumieliśmy. Chodziło mi o to, że Twój wpis idealnie nakreśla przykład manipulacji społeczeństwem w celu wyciągnięcia pieniędzy(pod przykrywką darów na powodzian i rozdawnictwa kasy na prawo i lewo biedocie).
  • Odpowiedz