Aktywne Wpisy
ProstolinijnyW +108
Jak w ogóle można popierać ROD?
-Ogródki zajmują ogromną przestrzeń bardzo często w centrum miast
-Osoba z ulicy nie ma tam wstępu i nie czerpie z tego powodu żadnych korzyści
-W zarządach siedzą stare komuchy
-Ludzie tam palą byle gównem
-To i tak własność miasta więc nie ma problemu by przeznaczyć ten teren na coś innego
-Jak jakiś boomer chce sadzić cebulę czy marchewkę to niech przeprowadzi się do powiatowego albo kupi
-Ogródki zajmują ogromną przestrzeń bardzo często w centrum miast
-Osoba z ulicy nie ma tam wstępu i nie czerpie z tego powodu żadnych korzyści
-W zarządach siedzą stare komuchy
-Ludzie tam palą byle gównem
-To i tak własność miasta więc nie ma problemu by przeznaczyć ten teren na coś innego
-Jak jakiś boomer chce sadzić cebulę czy marchewkę to niech przeprowadzi się do powiatowego albo kupi
Sin- +73
Chwale się. Zmieniam robotę i jestem już po rekrutacjach i wyborze kolejnego pracodawcy. DevOps here:
- kilka wysłanych CV
- 4 rozmowy
- 3 pozytywne odpowiedzi
Udało się wynegocjować to co chciałam na UoP - 18k aczkolwiek było dużo ciężej niż w zeszłym roku. A przynajmniej takie mam wrażenie.
Poziom samej rekrutacji jako procesu wzrósł. Wzrósł także czas oczekiwania na feedback.
Ps: Mam już kilka lat doświadczenia w zawodzie i nie startowałam
- kilka wysłanych CV
- 4 rozmowy
- 3 pozytywne odpowiedzi
Udało się wynegocjować to co chciałam na UoP - 18k aczkolwiek było dużo ciężej niż w zeszłym roku. A przynajmniej takie mam wrażenie.
Poziom samej rekrutacji jako procesu wzrósł. Wzrósł także czas oczekiwania na feedback.
Ps: Mam już kilka lat doświadczenia w zawodzie i nie startowałam
SYMETRYSTA
PiS PEŁO JE DNO ZŁO! Wiesz bo PiS miesza w sądach ale w 1998r. w Koluszkach Dolnych koło Ustki sędzia po pijaku wjechał Fiatem Punto na rondo. Zresztą i PiS i PO to lewaki. Może PiS dał 2MLD na propagandę w TVP ale Tusk ukradł piniendze z OFE! Może w TVP propaganda, ale patrz co robią lewaki z TVNu! Pochanke to już w ogóle odbiło!
Porównywanie średnio udanych (IMO) rządów PO z tym co odwala PiS, albo jakichś rzeczy z TVNu z tą nachalną, tempą propagandą z TVP to jak porównywać gościa który gwizdnął za licealistką na ulicy z typem który zgwałcił dziecko i twierdzić że w sumie oboje to pedofile.
HAAAAA TFU!
A najgorsze że zaraz jakiś przyjdzie i będzie mi śmierdział pod wpisem.
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@Kozajsza: To akurat nie jest tekst symetrystów, tylko pisowskich trolii, którzy na każdy możliwy sposób próbując chociaż ciutkę odpowiedzialności z partii - matki ściągnąć.
Co do meritum to pełna zgoda.
@Kozajsza: Świetne porównanie. Sam krytykowałem PO za to, że przneieśli kasę z OFE do ZUSu, czy za to, że uginali się przed żądaniami górników itp Zresztą, wtedy PO mój głos straciła. Nic mnie jednak nie rusza równie mocno jak pisanie, że obie partie robią to samo bo to
@Kozajsza: W krajach byłego bloku wschodniego w latach 1989-2020 były jakieś bardziej udane rządy?
@CynicznyMarksista: Były podobnie udane na Słowacji w latach 1998-2006 Mikuláš Dzurinda (czyli rónież 2 kdencje). Wielki reformator.
O tyle
tylko postkomunistyczny SMER
Komentarz usunięty przez moderatora