Aktywne Wpisy
kkecaj +449
Jesteś Polakiem, dopiero co wydarzył się holokaust, jedziesz sobie do RPA, widzisz ruch polityczny z taką flagą i uznajesz że do to dobry pomysł żeby do niego wstąpić
#kanalzero
#kanalzero
źródło: 220px-Flag_of_the_Afrikaner-Weerstandsbeweging.svg
Pobierz
Hug0Stiglitz +18
Tak mnie wciągnął serial The Expanse (genialny!!), że powoli kompletowałem całą serię. Dzisiaj na półeczce pojawił się ostatni tomik.
Jak oceniam całą serię The Expanse? Momentami wręcz porywajaca i brawurowa, niestety miewa słabsze momenty - a wręcz słabsze tomy.
Niemniej to solidna pozycja, bawiłem się doskonale - mocne 8/10.
#czytajzwykopem #ksiazki #scifi #seriale
Jak oceniam całą serię The Expanse? Momentami wręcz porywajaca i brawurowa, niestety miewa słabsze momenty - a wręcz słabsze tomy.
Niemniej to solidna pozycja, bawiłem się doskonale - mocne 8/10.
#czytajzwykopem #ksiazki #scifi #seriale
źródło: IMG_2142
Pobierz

Czy są jakieś #rozowepaski które chodzą na saunę? Jestem ciekaw jak wygląda frekwencja na saunach w dni kiedy są one tylko dla kobiet. Czy jest porównywalna jak w pozostałe dni? Ciekawe czy z punktu ekonomicznego się to opłaca
sam chodze czesto do takiego spa/term i tam jest czesc dla ludzi w strojach (baseny, jaccuzi, sauny itp) i wieksza czesc dla ludzi bez strojow
i szczerze mowiac ta czesc dla golasow jest o niebo lepsza, jest ciszej, jest badziej klimatycznie, ludzie nie epatuja nagoscia, owszem, w saunach, w basenach czy jaccuzi jest sie nago, ale nikt nie wgapia sie w nikogo
sa
Tam gdzie ja chodzę, jeszcze dwa lata temu były prawie sami faceci, obecnie ok 20% to panie.
@wykopowy_brukselek: ja czasami chodze i ja jako facet mam czasami opory jak widzę spoconego takieog typowego przegrywa w średnim wieku z małym pindolem na wierzchu, który tak długo go pokazuje aż spojrzysz na niego...
a przy prysznicach jak nie jest podzielone to jest dramat czasami.
W jednej saunie gdzie chodze wprowadzili zakaz uzywania telefonów komórkowych bo debile zdjęcia robili i afera była
to jest oczywiste
i racja, czasem ktos chodzi calkiem nago, ale wiekszosc ludzi ma szlafrok badz recznik
@wykopowy_brukselek z tobą to się zgadzam w 100%