Aktywne Wpisy
mango2018 +212
A ja pamiętam jak było rok temu, polskie młyny świeciły pustkami, groził nam kryzys, a największe piekarnie musiały sprowadzać pszenicę z USA.
Co zrobili wtedy polscy rolnicy? - pchali zboże do Niemiec i Francji i nawet nie chcieli słyszeć o sprzedaży polskim młynom, bo Niemcy płacili dwa razy tyle.
A jak firmy z Polski sobie w końcu ogarnęli dostawców, to wielki kwik rolników.
Rolnicy zasługują na taką samą pogardę jak górnicy, którzy
Co zrobili wtedy polscy rolnicy? - pchali zboże do Niemiec i Francji i nawet nie chcieli słyszeć o sprzedaży polskim młynom, bo Niemcy płacili dwa razy tyle.
A jak firmy z Polski sobie w końcu ogarnęli dostawców, to wielki kwik rolników.
Rolnicy zasługują na taką samą pogardę jak górnicy, którzy
AustralianV8 +5
#ukraina #polska oddajwajcie im co miesiac połowe wypłaty musza przeciez kupic wiecej broni. Jesli nie to putin tu wjedzie i wszystkich wytłucze. Policja tez niech im odda swoje pukawki. Wy głupki. Ryscy juz dymali polaków, potem amerykncom laske polska robiła bo wielki sojusznik a jedyne co to podpuszcza do wojny a teraz dajemy sie dymac #!$%@? ukraincom ktorzy kiedys zarzynali polaków. Polaczki głupsi niz ustawa przewiduje
#heheszki #humorobrazkowy #worldofwarcraft #blizzard #warcraft
Warunkiem jest dobre ogarnianie trybu areny :D
A taka miłość była.
Ps. #!$%@?ć kil'jaedena
@Sebus_PL: ja wróciłem na 8.3 po 2 miesiącach i już średnio mi się chce grać a wcześniej przez 6 czy 7 lat nie miałem przerwy w subie
@jzs44: jak wyżej - nie musisz grindować, tylko lubić grać arenę :)
@JavaDevMatt: ja też tak grałem, ale teraz jeszcze napisz ile trzeba grać żeby zdobyć jakiś grywalny deck i nauczyć się tej areny. Grałem jakieś 2 lata musiałem składać karty pod jedną profesję (wybrałem Rogala), jest tyle bezsensownych kart że trzeba je pyłować (90% kart z paczek to te najtańsze) a żeby zrobić
Komentarz usunięty przez autora
A nie mówili przypadkiem, że posiadacze jedynki będą mogli grać w dwójkę za free?
@JavaDevMatt: Dosłownie o każdej grze typu pay2win można tak napisać xD
#pytanie #kiciochopyta #pcmasterrace
@NewBlueSky:
@wiem_wszystko:
Zawsze mnie ciekawi, że casualowa karcianka dla dzieci może wywoływać tyle agresji. Wszystko u Was w porządku? Warto się zastanowić, czy nie bombardujecie się za dużą dawką dopaminy (aktualnie bardzo powszechny problem).
Sam kiedyś miałem z tym problemy jako student. Naprawdę polecam załączony filmik i cały kanał HealthyGamerGG.
Agresję założyłem przez wulgarny styl wypowiedzi.
Gdy zdarzy się taka meta, że klasy na których się koncentruję są słabe, to po prostu nie gram ranked i gram casualowo arenę. I to w właściwie tyle. Po co te pomówienia i wulgarne komentarze? Gorszy dzień?
Znowu rzucasz pomówieniami, chociaż nic o mnie i moim koncie HS nie wiesz ¯\_(ツ)_/¯
Najszybciej chyba wkleić screena ze statów w quest logu. Gram już 4 lata, więc trochę tego mi się nazbierało.