Wpis z mikrobloga

@Tetrachloroizoftalonitryl miała być wojna frakcji, a dostaliśmy warfronty z AI i jakieś zbędne gnioty w postaci ekspedycji. Blizz nie umie into PvP, stare BG i tłuczenie aren. Nawet jakiegoś dużego BG typu Ashran nie dali. Shadowlands obczaję jak będzie przecena jakaś, bo póki co te nowe ficzery jakoś nie są porywające.
@Tetrachloroizoftalonitryl nawet tym AP mnie nie zachęcili. Zagrałem to ze 3 razy i już nigdy do tego nie wróciłem xD a warfronty mogliby wypuścić w postaci PvP zone, a tak to mogli równie dobrze tego wgl nie wypuszczać. Na 8.3 nawet nie wszedłem, bo nie mam zamiaru yebać grindu jakichś śmiesznych esencji. Jedyny plus to trolle Zandalari. Na szczęście jest classic.
@JavaDevMatt: potwierdzam. Grywam mniej niż znajomi i mam więcej legend i pyłu od nich. Czasem tylko questy zrobię i areny porobię. Teraz jak po roku zagrałem ranking, to jednym popołudniem 9 rangę wbiłem. Wydałem kasę raz na ten zestaw powitalny tylko (20zł chyba?). Arena to pro tip.

@jzs44: jak wyżej - nie musisz grindować, tylko lubić grać arenę :)
@JavaDevMatt: To prawda, sam nie płacę ani grosza, po prostu gram regularnie. I z każdego dodatku potrafię kupić za wirtualny gold tyle paczek, że właściwie resztę spokojnie mogę wycraftować z dusta. Nie mówiąc już o tym, że olewając wild ma się co roku kilkadziesiąt k dusta za zdustowanie dodatków, które wypadają w rotacji.
akurat #hearthstone można grać 100% za darmo i nieźle sobie radzić (czasami wbijam legendę, a nigdy nic nie zapłaciłem).

@JavaDevMatt: ja też tak grałem, ale teraz jeszcze napisz ile trzeba grać żeby zdobyć jakiś grywalny deck i nauczyć się tej areny. Grałem jakieś 2 lata musiałem składać karty pod jedną profesję (wybrałem Rogala), jest tyle bezsensownych kart że trzeba je pyłować (90% kart z paczek to te najtańsze) a żeby zrobić
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@TotalDisaster:

Z tym overwatchem 2 to podobno dlatego, że obiecali, że Overwatch nie będzie miał żadnych [płatnych] DLC xd No to zrobią Overwatcha 2 zamiast dlc, i cyk, obietnica dotrzymana

A nie mówili przypadkiem, że posiadacze jedynki będą mogli grać w dwójkę za free?
#!$%@?ć to gówno

@NewBlueSky:

I nie #!$%@?, że wbiłeś legende bez żadnego wkładu własnego xDD

@wiem_wszystko:

Zawsze mnie ciekawi, że casualowa karcianka dla dzieci może wywoływać tyle agresji. Wszystko u Was w porządku? Warto się zastanowić, czy nie bombardujecie się za dużą dawką dopaminy (aktualnie bardzo powszechny problem).
Sam kiedyś miałem z tym problemy jako student. Naprawdę polecam załączony filmik i cały kanał HealthyGamerGG.
@NewBlueSky: też preferuję gry, w których raz płacę za całą zawartość. Chyba HS jest jedynym wyjątkiem. Po prostu lubię grać arenę (mój ulubiony tryb) i dzięki temu mam masę wolnego pyłu na karty.
Agresję założyłem przez wulgarny styl wypowiedzi.
@wiem_wszystko: jest to możliwe, tylko trzeba podejść z głową. Np. warto się koncentrować na paru klasach. W moim przypadku głównie rouge i warrior. Okazjonalnie combo-priest z divine spirit/inner fire.
Gdy zdarzy się taka meta, że klasy na których się koncentruję są słabe, to po prostu nie gram ranked i gram casualowo arenę. I to w właściwie tyle. Po co te pomówienia i wulgarne komentarze? Gorszy dzień?
@JavaDevMatt: wbiles legendę jednym deckiem kiedyś tam jak budget deck był grywalny i jak ktoś ci zarzuca kłamstwo to wyskakujesz z jakąś agresja. Typowy internetowy mitoman. To co piszesz nie miało nigdy miejsca i pisze to 100% pewnoscia bo nie jesteś jakimś bogiem tej gry nigdy o tobie nie słyszałem i najlepsi gracze wielokrotni mistrzowie piszą i nagrywają vlogi że nie da się grać na wysokim poziomie bez wydania kasy. Większość
@wiem_wszystko: nie mówię o budget deckach. Aktualnie mam top-tierowego Galakrond Rogue, którego złożyłem z zaoszczędzonego pyłu + trochę szczęścia z pakietami (np. w jednym z poprzednich dodatków wypadł mi king togwaggle). Ot dobra meta dla jednej z moich ulubionych klas.
Znowu rzucasz pomówieniami, chociaż nic o mnie i moim koncie HS nie wiesz ¯\_(ツ)_/¯
@Ko_Otu: zrobili żeby była nie zależało im na wielkiej bazie graczy przez to ludzie tłumacza że jest taka a nie inna czytaj slaba. Ot zagrać sobie parę męczy ulubioną postacią z lore blizza i wrócić do Lola czy doty.
@wiem_wszystko: oj uciekłem od lola kilka lat temu właśnie na rzecz hotsa. Grałem dużo, potem miałem 2 lata przerwy i znowu wróciłen i od ponad miecha bawię się świetnie :). Community jest fajne, nie to co lol