Aktywne Wpisy
dekogangster +554
Jeszcze Anka dała go na tył, żeby jej nie zasłaniał hiszpańskich bullów
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazk #lewandowski #lewandowska #p0lka #pieklomezczyzn #cuckold #natura
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazk #lewandowski #lewandowska #p0lka #pieklomezczyzn #cuckold #natura
GelbPunkt +4
#prawojazdy #samochody
Był ktoś robić prawko w wieku 28 lat? Czy mocno się śmieją z takich opóźnionych w rozwoju ludzi?
Był ktoś robić prawko w wieku 28 lat? Czy mocno się śmieją z takich opóźnionych w rozwoju ludzi?
Nie zasłużyliśmy na Donka. Pomimo jego wad był on najlepszym premierem RP, który cieszy się szeroką estymą również za granicą. Zostawił Polskę w dobrej kondycji, z drogami w budowie i deflacją z którą zawzięcie walczy PiS.
Przegrał z PiSowską nagonką ośmiorniczową, którą skutecznie karmili tłum ćwierćinteligentów przygotowując się do przejmowania prywatnych banków za złotówkę i niszczenia ustroju RP.
Szkoda.
@Rain_: "prawdziwe" Pendolino ma wychylne wagony (pochylają się w stronę zakrętu) żeby móc dany zakręt pokonać szybciej przy zachowaniu komfortu pasażerów.
Bo z tego co widze nadal jezdza a 250 juz jest https://www.tvp.info/44627649/z-warszawy-do-krakowa-z-predkoscia-250-kmh-pkp-kupily-nowy-system-bezpieczenstwa
Ja dobrze wiem czym jest deflacja, ale wiem tez ze lepiej jest aby w momencie spowolnienia gospodarczego bank centralny nie