Aktywne Wpisy
m4jkel +102
Czemu jak Włoch albo Francuz wypija codziennie po 2 lampki wina to jest spoko i to element jego kultury, a jak Polak napije się piwa to już ble i alkoholizm?
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
kropla_bez_kitu_benc +454
Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd. A po drugiej stronie waląca populizmy, manipulująca i #!$%@?ąca palcem osiedlowa patusiara Ewka xDD I jeszcze idiotom z konfederacji się to podoba, trzymajcie mnie XD
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
Nie zasłużyliśmy na Donka. Pomimo jego wad był on najlepszym premierem RP, który cieszy się szeroką estymą również za granicą. Zostawił Polskę w dobrej kondycji, z drogami w budowie i deflacją z którą zawzięcie walczy PiS.
Przegrał z PiSowską nagonką ośmiorniczową, którą skutecznie karmili tłum ćwierćinteligentów przygotowując się do przejmowania prywatnych banków za złotówkę i niszczenia ustroju RP.
Szkoda.
czekaliśmy też na przyjęcie arabów pod strzechy, zapewne się cieszyłeś
Dużo lepsze jest niszczenie niezależności sądów. Nie życzę Ci żeby taki sąd decydował o Twojej wolności.
@NerwowyJegomosc: Obecnie pendolino przystosowany jest do kreowania innych poglądów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/link/5185041/szczucie-premierem-w-pociagu-pendolino/
kupili Pendolino które nawet wifi nie miało a to jeszcze nie wszystko
https://serwisy.gazetaprawna.pl/transport/artykuly/878984,raport-nakolei-pl-porazka-pociagu-pendolino-na-polskich-torach.html
Tusk oszukiwał kłamał i nie spełniał obietnic
@mat9: bicz plis, polskie Pendolino nie ma ficzeru, od którego wzięła się nazwa pociągu, a mianowicie wychylnych wagonów, a co dopiero WiFi ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Tym bardziej że dług publiczny Polski w 2015 to było jakieś 51% PKB, przy 477 miliardach dolarów PKB. Do 300 miliardów daleko, ale spoko.
W 2017 z kolei przy 50% długu względem PKB, mieliśmy 524 miliardy PKB ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze zaburzy mój światopogląd, zero rigczu