@TwojStaryToKorniszon akurat nauczyciele techniki mają sporo do sprawdzenia xD wprawdzie nie jestem przedmiotowcem ale w "mojej" szkole "pani" od techniki robi cały czas jakeis karty pracy czy samodzielnie nagrywa filmy instruktażowe
@SfrustrowanyFrustrat: Sporo wuefistów prowadzi dodatkowe biznesy, jakieś obozy, lekcje pływania etc. U mnie niektórym na lekcje nawet sie nie chciało przychodzić, ot sprawdzili obecność pod koniec i tyle
@zicogod Jakbyś zarabiał 2200 to by Ci się chciało uzerac z dzieciakami? To już nie te czasy gdzie dzieci same chętnie na ten wf przychodziły, teraz tylko marudzenie, ze musi sie spocic. Jak tak będą płacić to lekcje wfu będą prowadziły sprzątaczki.
@TwojStaryToKorniszon a co masz na myśli pisząc dydaktyki, bo przyznam, że nie bardzo wiem o czym piszesz. Chodzi Ci o godziny dydaktyczne, tj. moje pensum? Jeśli tak to 20 + 2 nadgodziny
@twarz-pod-butem nie jestem zwolennikiem prac domowych ale widzę jak wygląda usystematyzowanie wiedzy na lekcji biologii. Dzieci nie mają prac domowych, pytania i niestety na sprawdzianach wychodzi zerowa wiedza, najczęściej kończąca się naciąganymi, wypłakanymi 2. Z innych przedmiotów, ci sami uczniowie dostają 4, czasem mocną 3, bo wiedzą została im w głowie, właśnie z robienia prac domowych. Czasem nie ma wyjścia i dzieci trzeba "zmusić" do nauki. Oczywiście nie w takiej ilości,
@pokemonowa: a co wuefista niby sie nie przygotowuje? A kto pompeczki n--------a z rana i wieczora, 10 podciagniec nachwytem przed obiadem, rzut pilka lekarska po obiedzie, sto przysiadow przed snem. Tak wlasnie wyglada zycie wuefisty.
@alxnr: No to ta pani powinna dostać podwyżkę a nie każdy p--------y darmozjad co tylko siedzi od 15 lat na dupie i dyktuje te same notatki z rozpadającego się zeszytu.
źródło: comment_1580823022cRNdcHqH85BuMXo6ybWcwO.jpg
Pobierz@alxnr: dowód anegdotyczny
nota bene
ile godzin dydaktyki masz tygodniowo?
Pytasz ile na uczelni czy w pracy?
@alxnr: w pracy w szkole
A kto pompeczki n--------a z rana i wieczora, 10 podciagniec nachwytem przed obiadem, rzut pilka lekarska po obiedzie, sto przysiadow przed snem.
Tak wlasnie wyglada zycie wuefisty.