Wpis z mikrobloga

Ej mirko, jak to jest. Jak ma ziomek plusa na swoim koncie, to mogę w gry z plusa grać na swoim jak mam wzięte jego konto jako podstawowe?
#ps4 #psplus
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marek1991: mylisz dwa tematy. Jak masz wykupionego „normalnego” plusa to grasz ile wlezie również w stare gry (jeśli były ściągnięte/dodane). Januszowe plusy z Allegro to konto które wygasa i tyle- byś musiał na nich dodawać nowego plusa by grać dalej
  • Odpowiedz
@utede: No dobra, ale jak teraz mam triala plusa i dodałem unchartedy i bioshocki to gdy skończy mi się plus i kupię konto na allegro to czy dalej będę mógł grać w te gry, które dodałem u siebie wcześniej?
  • Odpowiedz
@janushek: @utede: chodzi o to, że konto ziomka będzie ustawione jako podstawowe a jego jako dodatkowe, a u mnie byłoby odwrotnie? A gdybym ustawił swoje konto jako dodatkowe, a konto ziomka z allegro jako podstawowe?
  • Odpowiedz
@Marek1991: ale rozumiesz ze konto z allegro ma waznosc 14 dni, kupisz nastepne ono tez ma 14 dni. Zalozmy ze kupiles konto A ktore Ci sie skonczylo wczoraj, dzis kupujesz następne konro B, juz uncharted nie odpalisz bo na koncie A skonczyl sie trial gdzie dodales te gry. A OP pyta o sytuacje gdzie jego kolega OPŁACA abonament i ma ciągłość.
  • Odpowiedz