Wpis z mikrobloga

@szpongiel:

W tym wszystkim najgorsze jest to, że nie wiem czy sobie już ktoś robi jaja jak tak pisze/ mówi czy serio w to wierzy. Jedno jest pewne. Powinniśmy inwestować w psychiatrów bo to się leczy. ( ͡º ͜ʖ͡º)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@wmw987: zależy co się rozumie pod słowem komuch. Jeśli np.
- szkodniki, które wciąż trzymają stołki dzięki wpływom własnym albo swoich starych z czasu PRLu
- ludzi mówiących, że przy 40% klina podatkowego już od pensji minimalnej mamy w Polsce niskie podatki
- przy obecnej patologii sztywnego ZUSu na JDG nawet gdy się nie ma dochodu ludzi rzucających wysrywy typu: bo jak ktoś nie potrafi zarobić na ZUS to niech lepiej
@szpongiel:

Chłopie... to się leczy serio ()

Dla mnie to jest po prostu chore i głupie gadanie. Popatrz na tego mema i się zastanów czy czasem nie jesteś tym chłopcem z mema i nie #!$%@? tego samego co 10 pokoleń Polaków wstecz. Taka samospełniająca się przepowiednia z dziada, pradziada,ojca na syna. Wtedy zrozumiesz czemu ten mem mnie bawi.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@wmw987: może niezbyt kumasz rzeczywistość ale ludzie używają łatek do określenia innych. W Polsce ze względów głównie historycznych akurat siada łatka "komuch".
Podałem tylko kilka przykładów zastosowania ¯\_(ツ)_/¯
No chyba, że kwestionujesz istnienie tych przykładów ale to może sam powinieneś się podleczyć. Np. iść od okulisty bądź laryngologa skoro nic nie widzisz i nie słyszysz...
może niezbyt kumasz rzeczywistość

@szpongiel:

To się leczy serio Ci napisałem a Ty brniesz dalej w te chorobę i roznosisz tego raka. Nie rozumiesz nic a nic tego mema. On się śmieje z takich ludzi jak Ty.

Czuje się samotny jak czytam i słyszę takie brednie w tym kraju bo co jeden to głupszy. Tak Ci powiem...

Zajmij się czymś pożytecznym a skończ powtarzać ludziom to co wszyscy od pokoleń bo