Aktywne Wpisy
modzel +1285
Idźcie głąby 15letnie na spacer i popatrzcie na tabliczki, na których jest napisane „współfinansowane ze środków Unii Europejskiej” okaże się, że połowa waszych wsi i małych miasteczek jest na światowym poziomie dzięki Unii. Ślepi byliście co się działo z Wielką Brytania po wyjściu? Czemu wyją teraz młodzi ludzie. Konfederacja wam pierze mózgi i polaryzuje Was wciskając słodkie gadanie. I ten menzten śmieszny który wypiera się swoich słów żeby nie stracić poparcia. Taki
Xing77 +14
Francuzi mówią wprost, że Polska przystąpi do konfliktu z Rosją jeżeli Ukraina przegra. Nazywają nas szaleńcami (i słusznie!), ponieważ przez swoją głupotę i machanie szabelką wciągniemy cały kontynent w ten konflikt.
Pewnie po to była im też potrzebna ta ustawa o obronie ojczyzny, by jak najwięcej ludzi przeszkolić, skierować na rok służby, a potem to już wiecie. No ale dalej udawajcie że nic się nie dzieje...
Niektórzy już piszą i mówią że
Pewnie po to była im też potrzebna ta ustawa o obronie ojczyzny, by jak najwięcej ludzi przeszkolić, skierować na rok służby, a potem to już wiecie. No ale dalej udawajcie że nic się nie dzieje...
Niektórzy już piszą i mówią że

Nie wiem jak jest USA chociaż wiem, że tam też za zimnej wojny wszędzie widziano komunistów. Wiem za to, że Polacy widzą ich do dzisiaj więc...
W tym wszystkim najgorsze jest to, że nie wiem czy sobie już ktoś robi jaja jak tak pisze/ mówi czy serio w to wierzy. Jedno jest pewne. Powinniśmy inwestować w psychiatrów bo to się leczy. ( ͡º ͜ʖ͡º)
- szkodniki, które wciąż trzymają stołki dzięki wpływom własnym albo swoich starych z czasu PRLu
- ludzi mówiących, że przy 40% klina podatkowego już od pensji minimalnej mamy w Polsce niskie podatki
- przy obecnej patologii sztywnego ZUSu na JDG nawet gdy się nie ma dochodu ludzi rzucających wysrywy typu: bo jak ktoś nie potrafi zarobić na ZUS to niech lepiej
Chłopie... to się leczy serio (-‸ლ)
Dla mnie to jest po prostu chore i głupie gadanie. Popatrz na tego mema i się zastanów czy czasem nie jesteś tym chłopcem z mema i nie #!$%@? tego samego co 10 pokoleń Polaków wstecz. Taka samospełniająca się przepowiednia z dziada, pradziada,ojca na syna. Wtedy zrozumiesz czemu ten mem mnie bawi.
Podałem tylko kilka przykładów zastosowania ¯\_(ツ)_/¯
No chyba, że kwestionujesz istnienie tych przykładów ale to może sam powinieneś się podleczyć. Np. iść od okulisty bądź laryngologa skoro nic nie widzisz i nie słyszysz...
@szpongiel:
To się leczy serio Ci napisałem a Ty brniesz dalej w te chorobę i roznosisz tego raka. Nie rozumiesz nic a nic tego mema. On się śmieje z takich ludzi jak Ty.
Czuje się samotny jak czytam i słyszę takie brednie w tym kraju bo co jeden to głupszy. Tak Ci powiem...
Zajmij się czymś pożytecznym a skończ powtarzać ludziom to co wszyscy od pokoleń bo
Pewno sam jesteś komuchem z syndromem wyparcia skoro jedyne na co Cię stać to ad personam. Grunt to siła merytorycznych argumentów.
Co za dzban xD
Xddd
Komentarz usunięty przez autora