@biszkoptowy_pies_obronny: ma troszkę nadwagę, ale jest uśmiechnieta i zadowolona z czegoś co przeciez w chwile nie przemienisz sie w chudą dziewczyne jak szukasz chłopa na juz
@biszkoptowy_pies_obronny: Ja nie rozumiem takich ludzi jak Ty, jak można tak brzydko o człowieku który ci nic nie zrobił, jest zadowolona, co portale spolecznosciowe są tylko dla chudych i ładnych? to nie bajka , to zycie
@biszkoptowy_pies_obronny: I wy się obrażacie na cały świat jak dziewczyna nie odpisze na tinderze czy gdzieś. Nawet jakbyście ja fchuy zainteresowali swoją osobą to wasza wiadomość po prostu zginie pośród setek dziennie takich jak wyżej. Nie plujcie na p0lka tylko na takich właśnie co im s----a uszami już wylatuje, którzy byliby gotowy cały kraj pieszo przejść jeśliby typiara wyraziła zainteresowanie.
@Taklamakan: a ja rozumiem takich ludzi jak ja. już mi nawet o laske nie chodzi, bo to że jest mało apetyczna każdy widzi. chodzi mi o spermiarzy, którzy gotowi są polecieć na wszystko co ma dwie nogi i nie s-------a na drzewo.
@Taklamakan: nie, cumplu. to nie jest dziwne. to jest przykre. spermiarze do takich powyżej 4/10 nawet nie wystartują. specjalnie wybierają największe kaszaloty, którym jak sie lekko połechce ego to szpary może popuszczą. 1:0 dla spermiarzy.
źródło: comment_20wkPN6n6Xr8jPoKSYRiYhlobPBAzku1.jpg
Pobierzźródło: comment_9b83PD1GsrKeqcqZXTp0JthLHKGWM6zk.gif
Pobierzźródło: comment_DK8wc9EVgv9ni4kGxXODtglQqeKMlNcM.jpg
Pobierz