Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Panowie, tutaj @GreatMajster
Minął ponad miesiąc od mojego poprzedniego wpisu, więc czas zamieścić kolejny;
Styczeń był dobry, ale wyhamowałem jeśli chodzi o skalę polepszania jakości życia; at least w porównaniu z ostatnim 1,5mies. poprzedniego roku. Szczerze mówiąc to czuję się mentalnie gorzej niż miesiąc temu - głównie dlatego, że od miesiąca siedzę godzinami nad materiałem na studiach i niemal nigdzie nie wychodzę.
A propos seksów to mam ten słynny układ FwB z koleżanką z podstawówki, z którą odświeżyłem kontakt jakiś czas temu(nie, nie jest to kolejna dziewczyna "na liczniku"; wspominałem o niej pod koniec grudnia). I oczywiście seksy bez zabezpieczenia; dziewczyna sama z siebie zdecydowała się lecieć na tabletkach - polecam. Fajne było to, że wiedziałem, że wcześniej dawała już na 1-2 spotkaniu, więc wystarczyło zaprosić do siebie na Netflixa i całość poleciała z górki.
Ehhhhhh... jeszcze te pół roku temu mi porządnie odwalało z powodu bycia kissless virginem; a tak naprawdę ten cały #seks to nic szczególnego. Wiadomo, jest fajny(zwłaszcza oral, który jest dla mnie dużo lepszy od klasycznego), ale... to tyle.
Kiedy sobie pomyślę, że w liceum(nie wspomnę już o gimnazjum z litości dla samego siebie) byłem na samym dnie i uświadomię jak ogromnego progresu dokonałem to humor mi się momentalnie bardzo mocno poprawia. PZDR
#przegryw #tfwnogf #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #przemyslenia #gownowpis
Wołam: @spermiagen @fizol-umyslowy27k @TestoDepot @dzbanzyciowy @Ascor_ @mieszkamzmamusia i przede wszystkim: @Xvenowski @DziewczynaChaos @steppenwolf90

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie](https://st.pl/$xvynkdla)
  • 71
@Reflexiej123 Wg mnie Badoo jest ciulowe.

Ze względu na to że ja jestem #!$%@? autystycznie nie prowadzę wysokojakościowego życia towarzyskiego. Co tu dużo mówić nie prowadzę życia towarzyskiego wogóle. Ale dla Cb akurat chyba lepszym wyjściem jest poznawanie przez znajomych imprezy aniżeli tinder.
@dzbanzyciowy: Oczywiście, że tak. Poznawanie wśród znajomych studentek gwarantuje pewien wspólny trzon zainteresowań, a więc tematy do rozmowy. Tylko problem w tym, że imprez jest coraz mniej, bo pod koniec studiów ludzie coraz bardziej zajmują się swoim życiem prywatnym i się już tak nie integreują. A jeżeli już są, to pojawiają się tam wyłącznie znajome twarze. Utraciłem możliwości poznawania nowych różowych... :(
@dzbanzyciowy: Może się wstrzymam z podawaniem konkretnej nazwy, ale jest to społeczny kierunek ze sporą zawartością polityki, socjologii, historii, filozofii, gdzie 3/4 ludzi na roku to różowe. Jeszcze dodam, że wydaję się być dość rozpoznawalny, bo ludzie znają mnie lepiej niż ja ich. Trzymam się z dobrą i popularną ekipą.

Ale ch*j z tego wynika oczywiście.
@Reflexiej123 Kierunek dosyć #!$%@?. Powiem że jak ja widzę tych elitarsow u siebie na studiach. To nie mogę sobie wyobrazić że ty nie ruchasz naprawdę. Ze względu na to że moja dynamika 0/10 wynosi. To uważam Dynamika>morda>wzrost. Twoje życie podważa moja teorię. Skoro ty taki obrotny jesteś to po takim kierunku odnajdzie się może 10% najlepszych. Ty się zaliczasz to może zostaniesz jakimś asystentem posła.
@dzbanzyciowy: Jeśli chodzi o wyniki na studiach i dodatkowe osiągnięcia w postaci wyjazdów na różne wydarzenia naukowe, jakieś prezentacje z mikrofonem itp. to tak, jestem w tych 10% zdecydowanie i inni mi zazdroszczą. Ba, nawet mi różowe mówiły, że mi zazdroszczą. Wiedzy i ogarnięcia.

No ale to też nie jest tak, że moi znajomi ruchają - to znaczy tak, robią to, ale nie we współczesnym modelu. Po prostu każdy z nich
@AnonimoweMirkoWyznania To jest akurat w moim przypadku wyjątkowo skomplikowane. Moim przegrywem nie są tylko kontakty z różowymi. Generalnie przegryw na całym polu, ale mam pomysł co zrobic, aby od dna się odbić i jeszcze wyprzedzić normików. Aha i już nie mam 110 par tylko 135+60 polubień po 8 dniach.
A pisałem jeszcze w wakacje pod którymś z Twoich wpisów, że pewnego dnia dotrze do Ciebie, że seks to jest nic nadzwyczajnego to się wykłócał :D Ale gratulacje, że wychodzisz z tego mentalnego przegrywu, teraz pójdzie już z górki :)
OP: @dzbanzyciowy: Co konkretnie studiujesz i gdzie mieszkasz(sam/z rodzicami/akademik)???
@Reflexiej123: W wieku 23/24 lat średnia liczba partnerek wynosi więcej niż jedna; jakieś 5-7 pewnie wśród przeciętnych normików. Mam znajomego chada, który jest w moim wieku(niedawno skończył 20 lat) i ma już jakieś 7 dziewczyn "na koncie". ..

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua