Aktywne Wpisy
WhyGuys +23
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale
SaintWykopek +24
Panowie, tutaj @GreatMajster
Minął ponad miesiąc od mojego poprzedniego wpisu, więc czas zamieścić kolejny;
Styczeń był dobry, ale wyhamowałem jeśli chodzi o skalę polepszania jakości życia; at least w porównaniu z ostatnim 1,5mies. poprzedniego roku. Szczerze mówiąc to czuję się mentalnie gorzej niż miesiąc temu - głównie dlatego, że od miesiąca siedzę godzinami nad materiałem na studiach i niemal nigdzie nie wychodzę.
A propos seksów to mam ten słynny układ FwB z koleżanką z podstawówki, z którą odświeżyłem kontakt jakiś czas temu(nie, nie jest to kolejna dziewczyna "na liczniku"; wspominałem o niej pod koniec grudnia). I oczywiście seksy bez zabezpieczenia; dziewczyna sama z siebie zdecydowała się lecieć na tabletkach - polecam. Fajne było to, że wiedziałem, że wcześniej dawała już na 1-2 spotkaniu, więc wystarczyło zaprosić do siebie na Netflixa i całość poleciała z górki.
Ehhhhhh... jeszcze te pół roku temu mi porządnie odwalało z powodu bycia kissless virginem; a tak naprawdę ten cały #seks to nic szczególnego. Wiadomo, jest fajny(zwłaszcza oral, który jest dla mnie dużo lepszy od klasycznego), ale... to tyle.
Kiedy sobie pomyślę, że w liceum(nie wspomnę już o gimnazjum z litości dla samego siebie) byłem na samym dnie i uświadomię jak ogromnego progresu dokonałem to humor mi się momentalnie bardzo mocno poprawia. PZDR
#przegryw #tfwnogf #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #przemyslenia #gownowpis
Wołam: @spermiagen @fizol-umyslowy27k @TestoDepot @dzbanzyciowy @Ascor_ @mieszkamzmamusia i przede wszystkim: @Xvenowski @DziewczynaChaos @steppenwolf90
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie](https://st.pl/$xvynkdla)
Ze względu na to że ja jestem #!$%@? autystycznie nie prowadzę wysokojakościowego życia towarzyskiego. Co tu dużo mówić nie prowadzę życia towarzyskiego wogóle. Ale dla Cb akurat chyba lepszym wyjściem jest poznawanie przez znajomych imprezy aniżeli tinder.
Ale ch*j z tego wynika oczywiście.
No ale to też nie jest tak, że moi znajomi ruchają - to znaczy tak, robią to, ale nie we współczesnym modelu. Po prostu każdy z nich
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
@Reflexiej123: W wieku 23/24 lat średnia liczba partnerek wynosi więcej niż jedna; jakieś 5-7 pewnie wśród przeciętnych normików. Mam znajomego chada, który jest w moim wieku(niedawno skończył 20 lat) i ma już jakieś 7 dziewczyn "na koncie". ..
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Mnie to oczywiście nie tyczy, ja jestem prawik mając 23.