Aktywne Wpisy
Szychasekk +191
#tinder
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pan_Janusz +84
Podobno PIS rozważa zmianę nazwy partii. Środowisko Morawieckiego chce żeby nazywali się Biało-Czerwoni xDD
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Panowie, tutaj @GreatMajster
Minął ponad miesiąc od mojego poprzedniego wpisu, więc czas zamieścić kolejny;
Styczeń był dobry, ale wyhamowałem jeśli chodzi o skalę polepszania jakości życia; at least w porównaniu z ostatnim 1,5mies. poprzedniego roku. Szczerze mówiąc to czuję się mentalnie gorzej niż miesiąc temu - głównie dlatego, że od miesiąca siedzę godzinami nad materiałem na studiach i niemal nigdzie nie wychodzę.
A propos seksów to mam ten słynny układ FwB z koleżanką z podstawówki, z którą odświeżyłem kontakt jakiś czas temu(nie, nie jest to kolejna dziewczyna "na liczniku"; wspominałem o niej pod koniec grudnia). I oczywiście seksy bez zabezpieczenia; dziewczyna sama z siebie zdecydowała się lecieć na tabletkach - polecam. Fajne było to, że wiedziałem, że wcześniej dawała już na 1-2 spotkaniu, więc wystarczyło zaprosić do siebie na Netflixa i całość poleciała z górki.
Ehhhhhh... jeszcze te pół roku temu mi porządnie odwalało z powodu bycia kissless virginem; a tak naprawdę ten cały #seks to nic szczególnego. Wiadomo, jest fajny(zwłaszcza oral, który jest dla mnie dużo lepszy od klasycznego), ale... to tyle.
Kiedy sobie pomyślę, że w liceum(nie wspomnę już o gimnazjum z litości dla samego siebie) byłem na samym dnie i uświadomię jak ogromnego progresu dokonałem to humor mi się momentalnie bardzo mocno poprawia. PZDR
#przegryw #tfwnogf #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #przemyslenia #gownowpis
Wołam: @spermiagen @fizol-umyslowy27k @TestoDepot @dzbanzyciowy @Ascor_ @mieszkamzmamusia i przede wszystkim: @Xvenowski @DziewczynaChaos @steppenwolf90
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie](https://st.pl/$xvynkdla)
@AnonimoweMirkoWyznania: a to nie jest ta co kiedyś pisałeś, że daje na 1 czy 2 spotkaniu, ale średnia z wyglądu?
Tak czy siak, muszę to napisać
@AnonimoweMirkoWyznania: Ty już ruchasz więcej niż przeciętny chad
@AnonimoweMirkoWyznania: ale na HIV to Ty badania zrób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: to potrzeba tak jak jedzenie,
(。◕‿‿◕。)
Powodzenia życzę i trzymam kciuki że się ułoży i będziesz jeszcze szczęśliwy niż jesteś:)
Jakie sprzeczne sygnały? Z takim wynikiem ty musisz być zajebisvie przystojny
@TestoDepot: Nope; inna. Tzn z wyglądu nie jest co prawda 8/10(jak chociażby ta, z którą miałem seksy z tindera, które tu opisywałem - i, które swoją drogą najlepiej wspominam spośród wszystkich pozostałych zbliżeń z różowymi), ale nadrabia to tym, że na wszystko się zgadza w seksach, więc nie narzekam XD
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
https://www.wykop.pl/wpis/42977351/mmmmmmmmmm-szara-myszka-%CA%96-przegryw-tfwnogf-szaram/
Szkoda tylko, że na roksę szedłeś te kilka miechów temu zamiast zaczekać - zwłaszcza, że skoro jest
Komentarz usunięty przez autora