Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +5
Czemu na pomorzu się mówi do wszystkiego 'wtedy'?
Kiedyś pracowałam tak, że dużo gadałam przez telefon z ludźmi i ci z północy mi mówili często 'dziękuję wtedy' a ja miałam takie ale kur.wa kiedy xD o co ci chodzi
Kiedyś pracowałam tak, że dużo gadałam przez telefon z ludźmi i ci z północy mi mówili często 'dziękuję wtedy' a ja miałam takie ale kur.wa kiedy xD o co ci chodzi
ale trzeba byc zjebem umyslowym zeby w srodku nocy spamowac #!$%@? obrazkami..
#samochody #alfaromeo #alfaholicy #giulietta #motoryzacja
@sir_nietzsche: 235 koni dyszkę w mieście? Zapomnij.
10 to możesz mieć w trasie albo jak przejedziesz przez miasto na zielonej fali.
W normalnym ruchu takie spalanie jest nierealne.
Oficjalna strona, folder reklamowy czy broszura, jedno kłamstwo jeśli chodzi o spalanie.
Producent twierdzi, że 10,8. Dziennikarze, że może udałoby się 11 bez wyprzedzania innych i jeździe na emeryta.
Kupowanie hothatcha żeby jeździć non stop prawym pasem 50km/h polując na zieloną falę nie ma sensu.
No i to są normalne realne wartości.
Mam QVkę. Pali 14-15l. Układ kierowniczy dość precyzyjny, choć w Fieście ST lepszy. Bardzo fajnie ciągnie od dołu, choć po przesiadce z EP3 brakuje mi trochę obrotów :) Zawieszenie zestrojone tak, że nie wypadają zęby, ale prowadzi się dość pewnie. W porównaniu do EP3, dość miękawa, nawet. Z wad: fotele z fatalnym trzymaniem bocznym. Da się ten problem jednak rozwiązać. Poza tym, bardzo cichy wydech. Również da się to rozwiązać
A wiecie co jest zabawne? Trochę tych hothatchy już w życiu miałem i wszystkie ze spalaniem oscylowały w okolicach tej wartości. Na przestrzeni dwóch dekad, mimo całego downsizingu i pozornej ekologii, nic sensownego nie udało się w tej kwestii ugrać.
@xer78:
@alvaro1989: