Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +83
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +123
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Zawsze gniję z k---a smakoszy babcinego jedzenia co plują na każdą sieciówkę jedzeniową.
Ja p------ę, można mieć swoje preferencje, ale gnije z cyrku jaki o-----------e chwaląc pod niebiosa te babcine wyroby. Przecież to synonim potraw z sierścią kota, bo żal sierściucha z blatu przegonić. Jedzenie zrobione z przeterminowanych składników, bo nieważne że składniki były po dacie już w sklepie, ważne że z promocji. No a nawet jakby chciała sprawdzić datę przydatności to i tak jej niedowidzi bo ostatni raz u okulisty była jeszcze za gierka. Do tego ta d------a ilość przypraw, a szczególnie soli. Zupełnie jakby na jej języku było mniej aktywnych kubków smakowych niż różowych pasków na wykopie. A wszystko tłuste jak tylko się da. Taka mizeria na przykład. Wiecie ile kalori ma ogórek? 16 kcal na 100 gram. Brzmi zdrowo i odchudzająco? No to jeb, dodaje do tego śmietanę, oczywiście 18% ale jakby mogła to i 30% dodała. No i obowiązkowo sól. No ja rozumiem że podczas wojny trzeba było jeść tłusto, ale na boga wojna skończyła się 70 lat temu. Czy to ta słynna demencja starcza?
A teraz dla kontrastu: Jak bułka leży na opiekaczu pół godziny to ląduje w śmietniku, a wasza babka będzie odgrzewała te same kotlety 5 dni pod rząd, aż k---a olej wyparuje z patelni xD, super zdrowe produkty xD
inb4 prezes mcdonalds polska
#fastfood #mcdonalds #pizza #kfc #gotujzwykopem #heheszki #zalesie #gorzkiezale #swieta #byloaledobre #jedzenie #takaprawda
@paw4da: no i prawidłowo, bo to przymiotnik kmiocie
Tu nie chodzi o dobre ani zdrowe tylko darmowe
po drugie latwo krytykowac babcine umiejetnosci kulinarne gdy samemu dorastalismy z netem i mozemy znalezc kazdy dowolny przepis (czy tez filmik na yt), a babcie musialy polegac na przepisie zapisanym w zeszycie i nie bylo innych zrodel. Do tego dorastaly z mala iloscia skladnikow wiec sie nie ma co dziwic ze gotowaly w kolko to samo i
to przez zdewastowanie kubków smakowych tym gównożarciem. Im przez gardło już nic bez tony soli, zasmażki, majonezu albo wieprzowiny.
~ typowy polak podczas jedzenia normalnego jedzenia
xDDDDDDDDDDD
@kenobi_: how about no
szkalować nic się nie bać. bez tego dalej byśmy żyli i ryli w gównie
kultura kulinarna to istotna rzecz. jeśli będziemy to tolerować, to nas osaczy. to od szkalowania c-------a i chwalenia normalnego jedzenia mamy teraz całkiem niezły postęp i wybór knajp z czymś innym niż kotlet mielony z tłuszczu i polany tłuszczem
a szkalowanie polaka to dodatkowa korzyść, bo to przyjemność sama
Polskie (celowo napisałem z dużej litery) jedzenie musi być przez twój wpis zdruzgotane. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paw4da: Poza tym przykro mi, że twoja babcia próbuje cię truć. Moja, kiedy jeszcze gotowała, dbała o świeżość składników i czystość. ¯\_(ツ)_/¯
zaorane